x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Ryge- og modningsposerne: Smoke n’ Dry poser

SPONSORERET INDHOLD | 3. december 2018

3. december – GastroFun.dk julekalender 2018

Vi forkæler jer med masser af inspiration til at gøre jeres dagligdag i køkkenet sjovere og mere spændende.

Derfor har vi fundet 24 fede ting som enhver madnørd vil kunne ønske sig til jul eller forkæle sine nærmeste med.

 

Ryge- og modningsposerne: Smoke n’ Dry poser

Smoke N' dry poser

Tørmodning af kød er blevet meget populært de seneste år og flere og flere kødnørder køber selv deres friske kød som de tørmodner. Det kræver perfekte forhold for at undgå uønskede bakterier og det er svært at skabe i et ”normalt” køleskab. Der skal være stor luftcirkulation, den rette luftfugtighed og en lav temperatur.

Derfor er der mange der investerer i et tørmodningsskab, der dog er en meget bekostelig affære. Der er heldigvis råd for at kunne arbejde med modning af kød uden at skulle have den helt store pengepung frem: dry aging poser.

Poserne minder om almindelige vakuumposer, men posens materiale sikrer at fugt kan fordampe ud af posen, mens bakterier/ilt ikke kan komme ind i posen og dermed skabe uønsket bakterievækst.

 

Rygeposer

Er du fan af at ryge dit eget kød, så er der i år blevet lanceret et produkt der minder meget om dry aging poser: ”Smoke n’ Dry poser”. Poserne kan det samme, dvs. luft kan ikke trænge ind i poserne og væsken kan fordampe fra poserne. Poserne kan altså tørmodne på samme måde som dry aging poserne.

Den store forskel er at poserne tillader røgaroma at sætte sig fast på posernes overflade og stille og roligt kan den trænge ind i kødet.

På den måde kan man koldryge ens kød direkte i poserne og de skal ikke pakkes om hvis man vil modne dem videre bagefter.

Smoke n' dry poser

Meatlovers Delight forhandler begge produkter. Se mere her.


Læs mere om konkurrencen her.Er du til rygning af kød, så har vi masse gode opskrifter her:

Skriv en kommentar