ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Professionel gasbrænder til mad

SPONSORERET INDHOLD | 12. august 2019

Satake professionel gasbrænder med grillfunktion flamme

Hvem siger, at grillsæsonen kun går fra maj til september? Eller at en perfekt créme brulée er noget, man kun får serveret på de bedste franske restauranter?

Nogle opskrifter kræver et ekstra, brændt finish for at være helt komplette, og uanset om du står og skal lave brændt marengs, karameliseret frugt, eller den famøse créme brulée, så har du brug for en helt kontrolleret flamme. Her er en gasbrænder af høj kvalitet et absolut musthave i køkkenet.

En gasbrænder er et alsidigt og uundværligt redskab til alt lige fra salte appetizers og hovedretter til søde desserter. Selvom en gasbrænder tilsyneladende er et temmelig simpelt værktøj, så byder markedet på mange forskellige muligheder. Mange flere, end man måske skulle tro. Og det er bestemt ikke helt ligegyldigt, hvilken du bruger.

Gasbrændere varierer ikke bare i udseende og design, men også i brugervenlighed, kapacitet, kraft / styrke og ekstrafunktioner.

Professionel gasbrænder til mad

Gasbrænderen fra japanske Satake henleder næsten tankerne til et våben fra Star Wars. Den skyder dog ikke med andet end en kraftig flamme med lige præcis den afmålte styrke, den skal have for at forvandle din mad til en højere kulinarisk oplevelse.

Gasbrænderen fra Satake er et både elegant og effektivt køkkenredskab. Den kommer med et mundstykke og en smart grillfunktion, der er særligt smart til eksempelvis at give maden stegeskorpe, efter den har været en tur i vandbadet. Det giver en god grillsmag til dit kød og din fisk og kan give dine grøntsager et ekstra touch til allersidst – også selvom der stadig ligger sne på jorden og gasgrillen er gået i vinterhi.


Den kan bl.a. købes her hos KitchenOne.dk.


Professionel gasbrænder til mad