ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Pizzaovn til grill

SPONSORERET INDHOLD | 22. april 2020

Apiza La Hacienda Pizzaovn

Perfekte, sprøde pizzaer på grillen? Intet problem!

Sommer, godt vejr og udendørs spisning er stort set synonym med grill. Grillmad behøver dog ikke kun være de traditionelle hakkebøffer, grillpølser eller spareribs. Du kan sagtens smide pizza på grillen, og faktisk bliver resultatet endnu bedre end i din almindelige ovn.

Perfekte pizzaer med en ultrasprød bund kræver nemlig høje temperatur. Meget høje temperaturer! Og det er noget, som din grill kan imødekomme.

Du smider dog ikke bare pizzaen direkte på grillristen. Der skal lige lidt mere til.

Pizzaovn til grill

Det er her, pizzaovnen til grillen kommer ind i billedet.

Det, som en pizzaovn / stenovn generelt kan, er at give dig pizzaer som italienerne ville lave dem: Supersprøde og med en helt jævn afbagning! De høje temperaturer, som pizzaovnen genererer, betyder, at afbagningen kun tager 3 – 5 minutter. Det betyder faktisk også, at du får en pizza med en lidt højere næringsværdi, fordi den kortere tilberedning går knap så meget udover vitaminerne og mineralerne, som en længere tilberedningstid vil gøre.

En pizzaovn kan imidlertid være lidt af et monstrum at have stående, særligt hvis du ikke har så meget plads at gøre godt med. Bor du eksempelvis i lejlighed, er en “rigtig” pizzaovn højst sandsynligt helt uden for diskussion. Her er det i stedet helt perfekt med en pizzaovn, der er udviklet til at blive placeret direkte ovenpå den almindelige grill – uanset om du har en gasgrill eller stadig kører på den gode gamle kulgrill. Den kan såmænd også bruges ovenpå et gaskomfur.

Pizzaovn til grill

Pizzaovn til grill

Men hey – en La Hacienda pizzaovn bager ikke kun perfekte pizzaer. Du kan også bruge den til at tilberede kød, fisk, brød, grøntsager, ja selv kager! Den fungerer nemlig også som en almindelig bageovn.

Pizzaovnen er lille og kompakt, og takket være de to håndtag i siderne, er den nem at flytte. Der medfølger desuden både en pizzaspade i rustfrit stål og en temperaturmåler. Og så er pizzastenen er aftagelig.

Ovnen bliver varm på cirka 10 minutter, og den måler 15 x 40 x 35 cm. Se den i aktion her:Du finder pizzaovnen hos Barlife.dk