ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Pizzaovn fra Uuni

SPONSORERET INDHOLD | 3. juni 2019

Pizzabagning er en delikat proces, der kræver tid og tålmodighed at perfektionere. Pizza er nemlig ikke bare pizza, og en ægte “connaisseur” ved, at pizza skal bages ved rygende høje temperaturer for at blive perfekt. Det er de høje temperaturer og den relativt korte afbagning, der gør bunden helt tilpas sprød og hverken tør eller porøs. Og de fleste ved, at det primært er pizzabunden, der afgør, om pizzaen er god.

Derudover kræver det godt med varme at få osten til at smelte ordentligt – men igen uden at osten begynder at få for meget og bliver sprød. 

Uuni pizzovn

En pizzaovn er lidt af et monstrum, som de færreste vælger at installere i køkkenet. Med en udendørs pizzaovn kan du bage perfekte pizzaer ved utroligt høje temperaturer, uden at hele huset opvarmes også.

Uuni pizzovn

Pizzaovn fra Uuni er pilledreven og kan nå op på svimlende 500°C. Fra at være helt kold og til at nå denne temperatur, tager det bare 10 minutter. Ovnen er stor nok til at du kan bage pizzaer på op til 33 centimeter i diameter. 

Der er brugt rustfrit stål til at lave pizzaovnen, der for øvrigt har tre ben. Sammen med ovnen får du også en pizzaplade med et langt skaft, så det bliver rigtig nemt at tage pizzaerne ind og ud af den varme ovn.

Skal der laves virkelig autentiske pizzaer eller godt brød derhjemme, er det her altså en oplagt mulighed for at komme i gang!

Uuni pizzovn


Den kan bl.a. købes hos Kitchenone.dk eller Luxury-outdoor.dk.


Se pizzaovnen i aktion her: