x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Madlavningskurser hos Timm Vladimirs Køkken

SPONSORERET INDHOLD | 23. december 2018

23. december – GastroFun.dk julekalender 2018

Vi forkæler jer med masser af inspiration til at gøre jeres dagligdag i køkkenet sjovere og mere spændende.

Derfor har vi fundet 24 fede ting som enhver madnørd vil kunne ønske sig til jul eller forkæle sine nærmeste med.

Madlavningskurser hos Timm Vladimirs Køkken

Er du nysgerrig på nye køkkenteknikker eller andre landes mad, så er et madlavningskursus hos Timm Vladimirs Køkken bestemt noget for dig.

Køkkenet står for det grove/kedelige arbejde, så ting som at veje mel af og skrælle kartofler er gjort i forvejen fra deres side. Det betyder at kurserne sætter fokus på det du typisk har behov for: tilsmagning, stegning, fritering osv., så man går fra kurserne sprængfyldt med inspiration til at rykke sig gastronomiske niveau hjemme i privaten.

Kurserne er for alle, så man behøver ikke at have en grundforståelse for råvarerne eller madlavning for at kunne være med. Kurserne ledes altid af professionelle undervisere og ved siden af et deres seriøse niveau er der altid et glimt i øjet.

De kører en del forskellige madkurser, hvor specielt ”Bøf & Bajere” og ”Den lille kemiker” er interessante.

I kurset ”Bøf & Bajere” laver man bl.a. rørt tatar med hjemmelavet chips, sous vide tilberedt svinebryst og tørmodnet oksekød med hjemmelavet sauce bearnaise. Der er øl fra deres bryghus og kurset har ingen skelen til kolesterol eller kostpyramiden – men god smag i stedet for.

I kurset ”Den lille kemiker” er der bl.a. hjemmelavet is ved hjælp af flydende nitrogen, sous vide tilberedning samt en masse teori omkring de kemiske- og fysiske processer i køkkenet.

De tilbyder også et hav af andre madkurser, bl.a. ”Italienske klassikere”, ”Cocktailkursus”, ”Små retter stor smag”, ”El sabor de Mexico”, ”Franske Fristelser”, ”Alt godt fra havet” og en masse andre.

Eneste ulempe ved Timm Vladimirs Køkken er at de ”kun” er tilstede i Valby og Aarhus, så man skal køre langt hvis man er sønderjyde, nordjyde eller fynbo for at kunne prøve herlighederne.

Læs meget mere hos timmvladimirskoekken.dk.


Læs mere om konkurrencen her