ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Måltidskasser

SPONSORERET INDHOLD | 11. december 2019

Hvorfor måltidskasser?

Det sværeste ved madlavning er at vide, hvad man gerne vil lave. Især når det gælder hverdagsmad, har vi en tendens til at vælge det samme om og om igen. Der er ikke mange af os, der har opbygget et solidt repertoire af nem og hurtig mad, som vi nemt kan smide sammen på en halv time. Hvis vi har et lille repertoire, så er det tit det eneste, vi laver.

Mange vil nok gerne blive bedre til at lave spændende mad, men for mange går det i vasken, så snart hverdagen banker på døren. Hvordan kan man blive ved med at holde sig inspireret og motiveret, når det gælder mad? Svaret er måltidskassen.

 

Måltidskassernes ry

Desværre har måltidskassen fået et lidt halvdårligt ry. Mange tænker straks på de madordninger, som Danmarks plejehjem har rundt om i landet. Måltidskassen er dog et virkelig genialt koncept, som mange i privaten kunne have gavn af. Desværre er det langt de færreste, som er klar over dette. 

Det smarte ved en måltidskasse er nemlig, at den ikke indeholder færdigretter: Den indeholder i stedet alle råvarerne og opskrifterne, som man skal bruge til en given ret. Det er supersmart, for så slipper du helt for at skulle handle ind og finde på aftensmaden selv. 

Måltidskasserne er også en rigtig god mulighed for at involvere børnene i køkkenet. Faktisk er måltidskasserne blevet mere og mere populære hos Familien Danmark igennem de seneste par år, fordi de netop er så praktiske og lækre. For mange familier giver de en mulighed for at udforske nye opskrifter, råvarer og krydderier, hvilket jo er det sjoveste ved madlavning. Og netop den sjove del af madlavningen er desværre noget, mange af os godt kan glemme i hverdagen. Vi har simpelthen for mange ting om ørerne til at huske de helt små ting.

 

Noget for enhver smag 

Det vigtigste salgspunkt ved måltidskasserne er, hvor nemme de er. De er lavet udelukkende for at gøre din hverdag nemmere. Fordi de helst skal være nemme at inkorporere i din hverdag, er der også et stort udvalg at vælge imellem. 

Vi har dog ikke allesammen de samme madvaner, hvilket betyder, at vi naturligvis ikke vil have glæde af de samme måltider. Mange firmaer, som tilbyder måltidskasser, giver dig derfor muligheden for selv at skræddersy dit abonnement. Det kan eksempelvis være, at du gerne vil have dem leveret fast, eller måske ser du dem mere som noget, man kun gør en gang i mellem.

De fleste steder kan du også selv have stor indflydelse på, hvad måltidskassen skal indeholde. Det kan eksempelvis være at du vægter økologi højt. Hele ideen bag er at give dig udstyret til at gøre hverdagsmaden spændende igen.

 

Oversigt over måltidskasser

Så langt så godt, men hvilken skal du så vælge? Der er efterhånden utroligt mange firmaer, der stiller sig til rådighed, når du først har besluttet dig for at gøre brug af en måltidskasseordning. Herunder har vi samlet nogle rigtig gode bud på måltidskasser, som du muligvis vil finde rigtig interessante.

 

Retnemt måltidskasser

Retnemt.dk. De tilbyder bl.a. 15 % på de første 2 leverancer. 


Kokkens hverdagsmad

Kokkenshverdagsmad.dkAlle deres retter kan laves på 20 minutter og opskrifterne er lavet, så man kan lave dem sammen med børn.


Det danske madhus

Detdanskemadhus.dk Alt der leveres er spiseklart. 


COOP Måltidskasse

Mad.coop.dkNem aftensmad på 20 minutter. Man kan købe 4 varianter:

  • Den Populære – Velsmagende favoritretter uden dikkedarer.
  • Den Nysgerrige – Spændende retter fra hele verden.
  • Den Grønne – Masser af grønt og kødfrie dage.
  • GoCook – Nye og gamle livretter, der falder i familiens smag.

Måltidsboxen

Maaltidsboxen.dk  Spar 20% på første bestilling. Maden er klar, så den skal “bare” varmes op – det tager typisk 10-30 minutter.


Halkår Ådal

Halkaeraadal.dk 10% rabat på den første måltidskasse, som ikke er en vælg selv måltidskasse, med koden: Ny fast kunde. Færdiglavet fryseretter.


Bonzo måltidskasse

Bonzo.dk. De har 7 forskellige måltidskasser, der alle er klar på 10 minutter.


Årstiderne måltidskasser

Aarstiderne.dk. 100 % økologi og råvarer typisk til 3-5 dage.


Nemlig måltidskasser

Nemlig.com. De har 6 forskellige måltidskasser: Måltidskassen Familie, Måltidskassen Hurtig, Måltidskassen Verden, Måltidskassen Livret Øko, Måltidkassen Slank Øko & Måltidskassen Vegetar Øko.


Skagenfood måltidskasser

Skagensfood.dk. De har 8 forskellige måltidskasser, bl.a. “Masser af fisk”, “Tjep, tjep, tjep” og “Familievenligt”.


Dengrønneasparges måltidskasser

Dengrønneasparges.dk. De har 3 forskellige slags måltidskasser: Familiekassen, Inspirationskassen og Slankekassen.


 

Vegetariske måltidskasser

Vegetariske måltidskasser

Nedenstående firmaer tilbyder vegetarmåltidskasser:


 

Veganske måltidskasser

Veganske måltidskasser

Nedenstående firmaer tilbyder har veganske måltidskasser:

  • Bonzo.dk har 2 forskellige veganske måltidskasser.
  • Simplefeast.com har 2 forskellige veganske måltidskasser (Family Feast & Green Feast). 

 

Økologiske måltidskasser

Økologiske måltidskasser

Nedenstående firmaer tilbyder økologiske måltidskasser:


 

LCHF-måltidskasser

LCHF måltidskasser

Nedenstående firmaer tilbyder LCHF-måltidskasser:

Skriv en kommentar