ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Liquid smoke

SPONSORERET INDHOLD | 11. august 2019

Grillsæsonen er altid kærkommen. Dels er det skønt at nyde maden under åben himmel i godt selskab, dels giver den røgede smag, du får fra grillen, en helt anden dimension og smagsoplevelse til retterne.

Smagen af røg er simpelthen smagen af sommer, samvær og godt vejr.

Lysten til at inddrage den røgede smag i madlavningen kan dog reelt set opstå på alle tidspunker af året, og det er faktisk muligt for dig at tilføre en helt autentisk røget smag, helt uden at du skal starte op i grillen.

Og så er det desuden muligt at tilføje den røgede smag til både kød, grønt, saucer, dressinger, drikkevarer, desserter – you name it!

Liquid smoke er – som navnet antyder – “røg i flydende form”. Det består af hickory røgaroma og solsikkeolie – det er altså et helt naturligt produkt, som du derfor kan tilføje til de ting, du synes mangler dét dér pift af røg.

Liquid smoke er også helt essentielt, hvis du er vegetar, men gerne vil lave køderstatninger, der har den rigtige røgede aroma.

Produktet er meget koncentreret, og du skal derfor ikke bruge ret meget, før du opnår den gode røgsmag.

Det er en hurtig og lækker genvej til en rund og fyldig smag af røg på alle tider af året – og i en masse nye, spændende sammenhænge.


Det flydende røg kan købes her hos Molekymi.dk.

Skriv en kommentar