SousVideTools Ivide Kammer Vakuumpakker
For mange sous vide nørder er der ingen tvivl, en kammer vakuumpakker er det bedste.
Denne maskine suger al luft ud af både kød og grøntsager.
Dermed vil du kunne opnå samme effekt, som hvis du havde marineret eller syltet i et helt døgn, på 2 minutter.
Derfor anbefales denne vakuumpakker og metode af både kokke og sous vide-entusiaster landet over.
Sådan gør du:
Først skal du ved at placere hele posens indhold i kammeret. Derefter ligges låget på, og herefter suges al luften ud af kammeret. Når al luften suges ud af hele kammeret, og ikke kun i selve posen, undlader man, at væsken flyder ud og posen falder sammen. Resultatet bliver altså en fuldstændig lufttom vakuumpakning, som du kun kan opnå med en kammer vakuumpakker. Og derfor bliver den da også brugt på mange professionelle restauranter.
Prisen på denne er i den lave ende for kammer vakuumpakkere, så hvis det er noget du kan se en ide – så er det bare med at komme i gang.
Kammer vakuumpakkeren kan købes her hos Sousvide.dk.