Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Kaffemodnet ribeye

Bent Soele Christensen

Voldsomt glad for mad, især bbq relateret, har siden BS Bbq og er begyndt i det små at nørde med dry aging.

8. oktober 2018

Så er næste eksperiment påbegyndt.

1060 gram rib-eye pakket i okse fedt (fra trimning af den sidste brisket) som blev varmet op med en god håndfuld knust robusta kaffe fra Marsk Kaffe.

Inden fedt blev smurt på.
Blev kødet “vasket” i whisky så jeg er sikker på der ikke ligger noget skidt og vokser på kødet.

Kaffemodnet ribeye

Kaffemodnet ribeye

Kaffemodnet ribeye

Efter 29 dage kunne jeg ikke vente mere, kaffe eksperimenteret skulle stoppes.

Desværre ikke med en god udgang, startvægt 1060 gram, slutvægt 1036 gram.

Så hvis kødet ikke bliver dårligt, er der ikke tvivl om at spildet kan minimeres væsentligt på denne måde.

Kødet blev kasseret.

Kaffemodnet ribeye.

Kaffemodnet ribeye

Kaffemodnet ribeye

Kaffemodnet ribeye


Læs mere på min Facebook side her.