ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

ISI Professionel sifonflaske ½liter

PER ASMUSSEN | 14. december 2017

Gastro juleønsker – 14. december

Vi vil forkæle jer kære læsere med input og inspiration til at gøre jeres hverdag meget sjovere.

Vi har fundet 24 fede ting som enhver GastroNørd kan have/bruge i sit køkken, som man enten kan ønske sig til jul eller forkæle sine nærmeste med.

ISI Professionel sifonflaske ½liter

De fleste kender supermarkedets sprøjteflødeskum og en sifonflaske er i bund og grund det samme. Sat på spidsen, så er det en flaske med en hævertlignende aftapningsanordning, hvor flaskens indhold/væsken presses igennem ved udløsning af kulsyretrykket.

Med andre ord: Der skydes en masse kulsyre/lattergas ind i væsken og den bliver lækker og luftig. Det er f.eks. en lynhurtig måde at lave flødeskum på. Ikke alle sifonflasker kan tåle varme, så hvis den skal bruges til at lave flødeskum med, så gå efter en billig variant.

Hvis du har større ambitioner med flasken, så som varme/kolde saucer eller legerede supper, så foreslår vi en variant der kan tåle varme – hvor vi anbefaler ISI Professionel sifonflaske. Den her kan f.eks. holdes varm i en sous vide/vandbad og bruges til at lave vilde blærerøvsretter, som f.eks. kartoffelskum.

Detaljer:
Flaske og hoved af rustfrit stål – designet til professionel anvendelse. Hoved med beskyttende silikonegreb og fast ventil i rustfrit stål til nem dosering – også ved varme retter. Varmebestandig silikonepakning med aftagelig ring for hurtig og hygiejnisk rengøring.

Der medfølger: Ergonomisk patronholder med non-slip-silikonegreb, Lige tylle, tulipantylle, stjernetylle i rustfrit stål samt praktisk rengøringsbørste

For at gøre den lidt mere attraktiv, så er den opvaskemaskinesikker 🙂

Den er set hos Molekymi.dk.

Læs mere om konkurrencen her.