ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

ISI Professionel 1 liter sifonflaske

SPONSORERET INDHOLD | 15. december 2018

ISI Professionel sifonflaske 1 liter

Sifonflaske. Hvis du har set Masterchef, så er den den sprøjteflaske som deltagerne ofte har svært at få deres cremer/væsker ud af. 

I bund og grund er en sifonflaske det samme som sprøjtedåserne med flødeskum, som du kan købe i supermarkedet. Det er en flaske der har en hævertlignende aftapningsanordning, hvor man sprøjter indholdet ud ved at udløse kulsyretrykket deri. 

De fleste kender supermarkedets sprøjteflødeskum og en sifonflaske er i bund og grund det samme.

Med andre ord: Der skydes en masse kulsyre/lattergas ind i væsken og den bliver dejlig luftig og lækker. Derfor kan man på nul-komma-fem lave flødeskum med hjælp af sifonflasken. Hvis du kun vil bruge din sifon til flødeskum, så behøver du ikke denne topmodel fra ISI – så nøjes med en billig udgave.

Hvis du dog har en indre Masterchef du gerne vil udfolde, f.eks. varme/kolde saucer eller legerede supper, så foreslår vi denne variant der kan tåle varme.

Den her kan f.eks. holdes varm i en sous vide/vandbad og bruges til at lave vilde blærerøvsretter, som f.eks. sponge cakekartoffelskum, bearnaise og luftige amerikanske pandekager.

Specifikationer

Materialet til hovedet og flasken er i rustfrit stål, så den kan bruges i det professionelle køkken. Hoved på den er beskyttet af silikone og der er en fast rustfrit stål ventil, der gør det lettere at dosere. 

Silikonepakningen kan tåle varme og kan tages af, så den er nemmere at rengøre.

I pakken er der tylle (lige-, tulipan- og stjerne-), alle i rustrfrit stål.

Fik vi sagt at det hele kan vaskes op i opvaskemaskinen? Det er et kæmpe plus i vores bog.

 

Den er set hos Molekymi.dk & SousVide.dk.  Begge har også en 1/2 liters udgave af modellen.


Læs mere om konkurrencen her 

Skriv en kommentar