ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Hvad er Early Bird?

SPONSORERET INDHOLD | 13. juni 2019

Vores vision er som bekendt at få danskerne til at spise endnu mere – og ikke mindst bedre – hjemmelavet mad.

Det betyder ikke, at vi ikke længere holder af at spise ude.

For os betyder det blot, at vi ikke tager på restaurant for at spise godt og blive kræset om alene, men at vi desuden bruger oplevelsen til at lade os inspirere til nye spændende retter, teknikker og smagskombinationer.

Holder du ligesom os af at samle på kulinariske oplevelser – eller kan du bare godt lide at spare lidt mønt her og der – så er Early Bird næsten ikke til at komme udenom.

Early Bird er en supersmart og nem måde at se et hav af populære spisesteder, cocktailbarer og vinbarer an på, men til en nedsat pris.

Early Bird

Early Bird er hverken et nyt eller specielt ukendt koncept. Det er tværtimod yderst populært. Det betyder, at det gælder om netop at være en early bird for at booke til den nedsatte pris. Pladserne er nemlig ofte meget begrænsede.

Konceptet er også særligt smart, hvis du er forholdsvist spontant anlagt. Med Early Bird skal du nemlig booke på selve dagen, ligesom tilbuddene omfatter specifikke tidspunkter og udvalgte menuer.

Og så er bookingen hurtig og ukompliceret, så de fleste kan være med.

Early Bird sætter en dyd i kun at udvælge de bedste samarbejdspartnere, hvorfor du er sikret de absolut bedste oplevelser og valgmuligheder.

Early Bird omfatter i øjeblikket kun københavnske, aarhusianske og nordsjællandske spisesteder og barer. Er du på udkig efter billige spisesteder i Århus og København, er dette altså et rigtig godt sted at starte.Læs meget mere om Early Bird-oplevelse her


Skriv en kommentar