Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Gode råd til dig der skal holde forretningsmøde i hjemmet

SPONSORERET INDHOLD | 6. februar 2023

Når man taler om møder i forretningsøjemed, så vil de fleste associerer det med et godt måltid, på en god restaurant, eller en drink på en sofstikeret bar. Ellers foregår møder typisk i virksomheder, i eksempelvis konferencelokaler eller på et kontor. Men sådan behøver det slet ikke at være, for forretningsmøder kan sagtens holdes i hjemmet. Hvis du vil gøre dit forretningsmøde mere personligt, og vise hvem du er på bedste vis, så har vi udarbejdet nogle gode tips til forretningsmøder i hjemmet. Læs med her. 

Der er mange grunde til, at forretningsmøder afholdes verden over. Det kan være i forhold til samarbejde mellem virksomheder, nye klienter, sammenlægning af firmaer og mange andre faktorer. Men det kan også være i forbindelse af salg af virksomhed og en god snak omkring goodwill eksempelvis. Når virksomheden skal sælges, kan det være utroligt personligt, hvorfor mødet også kan foregå i hjemlige omgivelser. 

Maden i overvejelserne

Selvom mødet foregår i hjemmet, er det stadig en god idé at servere mad for den/de besøgende. Det kan for eksempel være en idé at overveje danske retter, uanset om de besøgende er nationale eller internationale, som en kultur præsentation. 

Overvej eksempelvis at få hjælp udefra, så du er sikker på at maden er velsmagende Er du selv god i et køkken, er dette naturligvis også en mulighed, dog er det tidskrævende og kan flytte fokus fra mødet.. Det er vigtigt at være opmærksom på maden, da det faktisk har stor betydning. 

Du kan også overveje at hyre en privat kok til dette formål, som kan imponere med sine evner i køkkenet og samtidigt give en ordentlig præsentation af maden. I forhold til drikkevarerne, er det samme princip der gælder, hvorfor du nøje bør udvælge hvad der serveres og til hvilke retter/anledninger. 

Personligt, men professionelt

Det er ganske personligt at invitere folk på besøg. Og særligt, når der er business på dagsordenen. Selvom det hurtigt kan ende ud i en mere hjemlig hygge, er det vigtigt at du ikke mister fokus på, hvad formålet med mødet er. Vær velforberedt, husk manererne og giv et godt indtryk for de besøgende. 

Et mødelokale i hjemmet

Har du et rum i hjemmet, som faktisk egner sig til et møde, kan det være en idé at overveje. På den måde, værner du stadig omkring dit hjem, og fremstår professionel overfor de besøgende. En rundtur er selvfølgelig også på sin plads, men du bestemmer tempoet og hvad du gerne vil vise.