ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Gaveideer til virksomhedens medarbejdere – find inspiration hos IGO Profil

SPONSORERET INDHOLD | 1. september 2022

Dette indhold er sponsoreret

Det sker nogle gange om året. Der skal gives gaver til de trofaste og hårdtarbejdende medarbejdere i virksomheden, og det kan være et svært job at finde det helt rigtige. Til jul er det meget normalt, at alle medarbejdere får det samme, mens man til fødselsdage godt kan give en mere personlig gave. Uanset anledningen, så føles det godt at give en gave, som medarbejderen bliver glad for. Nogle gange kommer det helt naturligt, og andre gange har man brug for inspiration.

Hvad er en god gave til en medarbejder?

En god gave til en medarbejder kan være mange ting. Nogle vil sætte pris på at få en gave, der er praktisk og kan bruges i hverdagen, mens andre vil sætte mere pris på en gave, der viser anerkendelse for deres arbejde. Hvis du kender din medarbejder godt, kan det være en god idé at give dem noget, de har ønsket sig længe – eller måske endda noget, de ikke vidste, de ønskede sig. Her kan du med fordel finde inspiration hos IGO Profil, der giver dig mulighed for at købe alverdens gaver og endda få virksomhedens eget logo på. På den måde vil medarbejderen altid huske, at det er en virksomhedsgave, og til gengæld får virksomheden en plads i medarbejderens eget hjem. 

Sokker med logo

Det er altid godt at give en gave, der viser personlighed, fælles interesser eller humor. Her er strømper en nem måde at vise sin personlighed på. Har virksomheden eksempelvis en særlig stil eller måske endda et fodboldhold, kan man give medarbejderen sokker til dette formål. Derudover gør IGO Profil det muligt at få virksomhedens logo på, og dermed kan holdånden skærpes blandt medarbejderne. Det kan også være en sjov gimmick at forære hele staben julesokker med tryk, som kan blive en del af en dresscode til virksomhedens julefrokost.

IGO profil har utallige sokker med tryk af vælge i mellem, så man kan altid finde nogle til enhver lejlighed! 

Giv din kollega en gave til køkkenet

En af de bedste gaver man kan give til en kollega, der elsker at lave mad, er noget, der kan gøre det sjovere og nemmere for dem. Dette kan eksempelvis være et lækkert sæt knive eller et flot serveringsskærebræt. Disse produkter – og mange flere – kan findes i IGO Profils køkkenkatalog. Dette kan man eksempelvis kombinere med en lækker opskriftsbog, som du ved medarbejderen vil sætte pris på.

Det er altid godt at gå op i de gaver, man giver. Brug lidt ekstra tid på at scrolle varer i gennem hos IGO Profil, for at finde den bedste idé, og glæd din medarbejder med en skøn gave fra virksomheden.