Juleforkælelse
Vi vil forkæle jer kære læsere med input og inspiration til at gøre jeres hverdag meget sjovere.
Vi har fundet 24 fede ting som enhver GastroNørd kan have/bruge i sit køkken. Hver dag i december til og med juleaftensdag præsenterer vi noget du enten kan ønske dig til jul eller noget du kan forkæle dine kære med.
1. december: Modningsskabet DRY AGER® DX1000
2. december: “Den lille kemiker – Kemi på højt plan”
3. december: Kokkekniv: Gräwe Damaskus Micarta Santoku kniv
4. december: The Barista Express – den ultimative espressomaskine til hjemmet
5. december: Beefer
6. december: Sage The Smoking Gun® Pro
7. december: Iberico French Rack
8. december: Vulkanus knivaftrækker
9. december: Bagestålet
10. december: SousVideTools® Lite Kammer Vakuumpakker
11. december: Dry-aging poser
12. december: Manuel Westmark kødhakker
13. december: Australsk Cuberoll på ben
14. december: ISI Professionel sifonflaske ½liter
15. december: Bamix Stavblender
16. december: FARAZ – håndlavet champagnesabel
17. december: SousVide Supreme® Chef
18. december: Monsieur Cuisine édition plus
19. december: Fiamma kaffekværn
20. december: SousVideTools® Platinum SousVide Cirkulator
21. december: Bogen: “SOUS VIDE i dit eget køkken”
22. december: Kenwood Elite XL
23. december: Masterclass Professionel Gasbrænder
24. december: Tojiro Yellow Bull Bone kokkekniv samt Sieger keramisk strygestål
Vi har haft et hav af andre produkter inde over og vi lover jer at vi vil blive ved med at finde nye, fede produkter at præsentere for jer.
Julekonkurrence
Hvis du liker os på Facebook, deler en af vores historier på Facebook eller opretter dig som bruger og skriver en opskrift på www.gastrofun.dk, er du med i lodtrækningen om at vinde nedenstående:
“Gräwe Damaskus Micarta Santoku kniv 12,5cm (67 lag)” fra Meatlovers Delight.
”Cirka 4 kg fersk steg af kornfodret australsk cuberoll på ben fra super producenten Aberdeen Black. Cuberoll er betegnelsen for en trimmet ribeye- her i en variant med blotlagte ben” fra Steak-out.
“Dryaging poser – Standard” fra Meatlovers Delight
“Den lille kemiker – Den sikre start” fra Molekymi.dk