Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Gæstemad kogebogen

Per Asmussen
   

Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.

5. februar 2025

Er der ikke en million forskellige kogebøger derude? Jo, det er der, og alligevel synes vi, at der er plads til vores. Vi har skrevet tusindvis af opskrifter til vores madunivers GastroFun.dk, og de er blevet læst millioner af gange de sidste par år.

Thomas og jeg har virkelig gjort os umage og mener selv at vi har lavet en kogebog som du ikke har set før:

Vi elsker selv at have gæster, og gæstemad er virkelig populært hos os. Derfor var det en no-brainer at gøre ”gæstemad” til temaet for vores første kogebog.

Grundtanken er meget simpel: Vi har valgt en menu bestående af 2 snacks, 1 cocktail, 1 forret, 1 hovedret og 1 dessert pr. årstid og nytårsaften. På den måde får du et opslagsværk hvor du let kan finde inspiration til at hygge med dine gæster, i stedet for at stresse i køkkenet. Der er lavet indkøbslister og et planlægningsskema og råvarerne tager hensyn til at lave mad der i sæson, så det både smager bedre og er billigere.

Bogen kan købes her på Forlaget Dreamlitts hjemmeside:

Køb bogen her