x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Fisk – hvorfor er det vigtigt for kroppen?

SPONSORERET INDHOLD | 19. november 2018

Vidste du, at fisk har et højt indhold af protein og pelagiske fisk er rige på omega 3 fedtsyrer?

 

Er du blevet informeret hvad det at spise fisk eller indtage fiskebaseret kosttilskud på en ugentlig basis kan gøre for dit helbred? Og vidste du, at collagen hentet naturligt fra hud også er gavnligt for din krops sundhed? Læs mere om, hvad du kan gøre for at opnå de mange fordele af fisk for at få en sundere krop.

Hvad er omega 3?

I årtier er fisk blevet brugt i madlavning på grund af deres rige indhold af protein og omega 3, særligt er laks, sardiner og makrel rigt på omega 3, mens de fleste fisk er rige på protein. Der er beskrevet i en anden artikel, hvorfor protein er vigtigt for kroppen, herunder at det er byggestenene for kroppen, musklerne i særdeleshed, som gør at den kan arbejde og fungere i dagligdagen. Endvidere er det vigtigt nu at tage udgangspunkt i omega 3 fra fiskene i havet.

 

Omega 3 er også kendt som fedtsyrer, som påvirker cellerne til at blive stærkere som gør, der er til gavn for hjernen, hjertet, humøret og blodsukkeret. Fedtsyren er endvidere med til at bidrage til et sundt blodtryk foruden at opretholde en normal hjertefunktion og et godt syn. Derfor er omega 3 vigtigt for kroppen og vigtigt at have i sin kost. Heldigvis er omega 3 også tilgængeligt for vegetarer og veganere, fordi der findes også en plantebaseret form for omega 3.

Hvorfor bør du have det i din kost?

Som du ved nu har omega 3 mange fordele for kroppen, herunder som er til gavn for hjernen, hjertet, humøret og blodsukkeret. Der er mange muligheder at kunne opnå disse fordele, som fisk tilbyder. Det kan nogen gange være uoverskueligt og dyrt at spise fisk og det kan sommetider forsvinde fra tankerne.

 

Der er en hjemmeside, som hedder weightworld.dk som sælger mange forskellige naturlige kostilskud af høj kvalitet, herunder en som bruger bæredygtige kilder fra havet og formet til 60 kapsler samt deres plantebaseret omega 3, så det også er tilgængeligt for vegetarer & veganere. Det er dog vigtigt at nævne, at disse kosttilskud er, som navnet også angiver, blot tilskud til kosten og bør derfor ikke erstattes med måltid.

De skal derfor vedligeholdes sideløbende med en afbalanceret kost og motion for at opnå de bedste resultater.

 

Fisk

Hvad er collagen?

Collagen er de primære proteiner fra hud, som bliver hyppigt anvendt i sundhedsprodukter på grund af dets mange fordele.

Collagen har faktisk en unik komposition af aminosyrer og peptider, som, også fremkommer i ordets oprindelse, er med til at holde kroppen sammen – for at skære det ud i pap.

 

Det er dog ikke kun muligt at finde collagen fra dyr på landejorden; også fra fiskene i havet! Det har sine mange fordele for kroppen, herunder at vedligeholde sund hud, knogler og led, som faktisk alt i alt kan få dig til at fremstå yngre end du egentlig er!

 

Fisk

 

Hvorfor bør du have det i din kost?

 

Nu kender du mere eller mindre til de mange fordele, du kan opnå ved at indtage mere collagen. Det er godt for flere områder i din krop, herunder din hud, knogler og led. Hvis du i tilfælde ikke får nok af collagen i din hverdag, har velkendte weightworld.dk løsningen til dig.

 

De sælger collagen som kosttilskud i kapselform, der er fremstillet helt naturligt med brug af fiskenes hud fra havet.

 

Virksomheden gør det godt med deres naturlige og velkendte kosttilskud, hvor en af disse er et højkvalitets kosttilskud fra havet og er kendt for at vedligeholde din krop som helhed, eftersom indholdet er fyldt med næringsstoffer fra fisk.

 

Hvis du ønsker et mere avanceret indhold, som foruden at indholde collagen også indeholder zink der forsøger at bekæmpe stress og vitamin C med henblik på stærkere knogler, brusk og sundere tandkød. Begge kosttilskud er naturlige og har ingen lugt, konserveringsmidler, kunstige farver og sødestoffer. Hjælp din krop på vej til at blive sundere takket være WeightWorld.

Skriv en kommentar


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'my_deregister_scripts' not found or invalid function name in /home/gastrof1/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287