ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

FARAZ – håndlavet champagnesabel

SPONSORERET INDHOLD | 15. december 2017

Gastro juleønsker – 16. december

Vi vil forkæle jer kære læsere med input og inspiration til at gøre jeres hverdag meget sjovere.

Vi har fundet 24 fede ting som enhver GastroNørd kan have/bruge i sit køkken, som man enten kan ønske sig til jul eller forkæle sine nærmeste med.

 

FARAZ – håndlavet champagnesabel

En stor del af at være GastroNørd er at det er ikke nok bare at spise mad og drikke ens drikkevarer. Det visuelle udtryk i maden, måden det anrettes på og selve serveringen spiller ind på hvordan vi oplever vores måltid og hvordan det smager. At gå på en Michelin restaurant i dag svarer jo næsten til at gå i teatret – hvor vi får nærmest alle vores sanser stimuleret. 

Derfor anerkender en GastroNørd at brugen af en champagnesabel til åbning af flasken gør hele oplevelsen 25 % bedre og vi har fundet denne lækre håndlavede champagnesabel fra FARAZ. 

Det er en perfekt julegave da nytåret kun er en uge væk og er den perfekte dag at bruge sådan en sabel på.

© Wineandbarrels A/S

Hvordan bruger man så en champagnesabel?

De fleste siger an man skal bruge bagsiden af bladet til at åbne champagneflasken med. Så undgår man at lave hakker i bladet på den tynde side/forsiden. 

Nøglen for at lykkedes med at åbne flasken er at stryge sablen langs med flasken og ramme lige præcis der hvor glasset i flasken er samlet. Der hvor den er samlet kan du se en tynd streg fra top til og bund og et hurtigt (og præcist) sving er nok til at fjerne glaskraven. Det kræver ikke mange kræfter, bare man rammer lige der hvor glasset er samlet ved proppen.

 

Specifikationer

Sablen er lavet af forkromet stål og har en længde på 39 cm. Den totale længde (med håndtaget) er 53 cm.

 

Sablen er set hos Wineandbarrels

Læs mere om konkurrencen her.

Skriv en kommentar