ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Engangsgrill

SPONSORERET INDHOLD | 19. juni 2019

Eco Grill Engangsgrill

Er du én af dem, der har prøvet at lade en engagsgrill stå ude i naturen, fordi det af den ene eller anden årsag var den eneste mulighed? Så skal du læse med lige nu!

Vi danskere elsker jo at grille, og vi kan finde på at starte op i grillen i snart alt slags vejr og på alle tider af året.

Om sommeren kan en udflugt ud i det blå kombineret med grillaften virkelig skabe rammerne om en perfekt og uforglemmelig stund med dem, vi holder af.

Det er dog ikke det mest praktiske at medbringe den helt store grill, når I er på tur – det er I allesammen nok helt enige i: Det er hverken til at slæbe den med, og hvad med bagefter, når den af brandhamrende varm? Nej, så er det langt nemmere at grille på noget, I ikke behøver tage med hjem igen.

Og det er her, engangsgrillen plejer at komme ind i billedet. Den kan nemlig ryge direkte i en skraldespand efterfølgende. Sommetider er der dog ikke en skraldespand i nærheden – eller også er det simpelthen dovenskaben, der tager over og får jer til at gøre det utænkelige: I lader grillen stå i naturen!

Almindelige engangsgrill er imidlertid enormt belastende for naturen og miljøet. Vidste du det?

Derfor kan du med fordel vælge at bruge en engangsgrill, der er bionedbrydelig.

Engangsgrill

Eco engangsgrillen er fremstillet i elletræ og dermed helt bionedbrydelig – den kan derfor uden problemer efterlades i naturen, efter I har slukket den!

Som en bonus bliver Eco engangsgrillen ovenikøbet meget varmere end en almindelig engangsgrill!

Så ja – med en Eco Grill Engangsgrill kan du altså nyde en skøn udendørs grillaften i naturen og samtidig vide, at du faktisk har truffet et bæredygtigt, miljøbevidst og helt sikkert valg.

Grillen kan bl.a. købes her.

Se grillen i aktion her:

Engangsgrill