Skær skanken af som det første, brug en kniv til at skære i kødet og en kødsav til at skære benet.
Mærk hvor lårbenet sidder, og hvor det slutter ved knæet.
Her lægger du et snit ned langs lårbenet, til du rammer hinden, som sidder på yderlåret.
Skær op langs lårbenet for at frigøre yderlåret, hvor lårtungen sidder på.
Adskild hereft er lårtungen og yderlåret.
Fjern nu lårbenet ved at skære langs med det på alle sider, så du til sidst kan fjerne det, uden at der sidder alt for meget kød tilbage på benet.
Med fingerne kan klump, tyksteg og inderlår adskilles, og med kniven frigøres de fra hinanden.
Slut med at afpudse de forskellige stykker og fjern de to kirtler, der sidder nederst på inderlåret og på indersiden af tykstegen.
Måske er de skåret i stykker ved pateringen, det sker der ikke noget ved, bare du sørger for at fjerne resterne.
Der sker ikke noget ved at spise dem, men konstistensen og smagen er ikke god.
Læs mere i vores bog: “Det’ helt vildt – rådyr“: