ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Dehydrator – Excalibur 4400

gastrofunlogoSponsoreret indhold

Annoncørbetalt.

12. december 2018

12. december – GastroFun.dk julekalender 2018

Vi forkæler jer med masser af inspiration til at gøre jeres dagligdag i køkkenet sjovere og mere spændende.

Derfor har vi fundet 24 fede ting som enhver madnørd vil kunne ønske sig til jul eller forkæle sine nærmeste med.

Dehydrator – Excalibur 4400

Dehydrator - Excalibur 4400 (c)sousvide.dk

Hvis du mangler et køkkenudstyr der får dig til at eksperimentere mere indenfor mad og være med til at reducere dit spild af mad – så har vi den rette maskine til dig.

Det er en dehydrator og modellen vi har fundet til jer er Excalibur 4400. Men inden vi præsenterer hvor fed denne model er, vil vi lige komme omkring hvorfor du overhoved skal have en dehydrator:

Maskinen har et temperaturspænd på mellem 35-70 grader og en meget effektiv blæser. Det sørger for at dine råvarer får en jævn varme og fugten stille og roligt trækkes ud af den. Det er dry aging på speed. Den er super god til at tørre frugter, grønt, brød og kød og giver dig rige muligheder for at lege med konsistens og smag. Smagen i råvarerne bliver som regel bevaret og oftest mere koncentreret ved denne metode. Så skader det bestemt ikke at holdbarheden bliver markant forøger og vitaminer og mineralerne forbliver i dem.

Modellen Excalibur 4400 udmærker sig ved at du får meget kvalitet for pengene. Motoren er på 220 watt og den har en 10 cm blæser.

De billige modeller har typisk motoren i bunden, hvilket kan give udfordringer når der drypper væske ned på den. Her er motoren placeret i siden hvilket gør at der ikke er spildplads i den (normalt er der er stort hul i midten af de billigere udgaver).

En anden fordel er at bakkerne kan tages helt ud, så man kan placere noget stort i dem.

Fakta:

Bredde x højde i cm: 16,50×33,00×41,00
Vægten er: 3,6 kg
Motoreffekt: 220 watt
Antal bakker: 4
Størrelse på bakkerne: 28 x 27,50 cm
Farve: Sort
Fabriksgaranti: 6 år

Dehydratoren kan købes hos SousVide.dk.


Læs mere om konkurrencen her og læs meget mere omkring dehydratorer her: Hvad kan du bruge en dehydrator til i dit køkken?