ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

De buyer mandolinjern

SPONSORERET INDHOLD | 28. juni 2019

De Buyer Vantage Mandolinjern

Det er tidskrævende at snitte grøntsager i perfekte, ensartede skiver. Har man først ejet et mandolinjern er det mildest talt svært at forestille sig madlavningen uden. Med et mandolinjern bliver det ligefrem sjovt at snitte – og hvem havde nogensinde forestillet sig dét! Pludselig er det jo legende let at snitte grøntsager til ratatouille, agurker til de syltede agurker og kartofler til hjemmelavede fritter eller de ultratynde pommes anna.

Det største problem med et mandolinjern er bare, at det kan være hamrende farligt at arbejde med. Et øjebliks uopmærksomhed og du er på vej på skadestuen.

Det er dog noget, Vantage mandolinjernet fra De Buyer har fundet en løsning på. Nu skal det nemlig være slut med at frygte at rive fingrene, når det går løs med “snitteriet”. Vantage mandolinjernet beskytter fingrene, samtidig med at det har et godt, ergonomisk greb. Det er supernemt at anvende, og så kommer det med en række forskellige blade.

Det kan skære alle frugter og grøntsager, og så er designet i øvrigt lækkert. Efter brug er det blot at putte det med ind i opvaskemaskinen – det er nemlig fremstillet i rustfrit stål, der kan tåle maskinopvask. Nemt!


Mandolinjernet kan bl.a. købes her.


Se mandolinjernet i aktion her:

Skriv en kommentar