x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Callebaut hvid chokolade knapper

Sponsoreret indhold | 17. september 2019

Callebaut chokolade Callets – hvid 28% – 2,5 kg

Vi danskere har mildest talt bagefeber, og vi mæsker os i lækkert, hjemmelavet bagværk som aldrig før – i særdeleshed kager.

De fleste af os har desuden en kæmpe svaghed for chokolade, hvorfor kage og chokolade som regel hænger uløseligt sammen. Om det er den hvide, lyse, mørke eller lyserøde, vi ikke kan stå for, så er det sikkert og vist: Chokolade kan bare noget!

Når der skal rigtig god chokolade til, så retter vi gerne blikket mod Belgien. Og det er ikke helt tilfældigt, at Belgien er så berømt for sin chokolade. Chokolade fra Belgien er nemlig af højeste kvalitet.

Og man kan næppe sige belgisk chokolade uden også at sige Callabaut. Callabaut chokolade er det ypperste inden for chokolade, uanset farven. Mælkechokolade er kendt for at være den chokolade, de fleste kan lide: Den fornærmer de færreste. Mørk chokolade fås i flere “styrker” og er ofte for de mere “viderekommende” af chokoladeelskere.

Derudover er der naturligvis også en helt udvalgt skare af mennesker, der holder af at spise hvid chokolade, akkurat som den er.

Hvid chokolade er dog hyppigst anvendt til dekoration af eksempelvis cupcakes, fyldte chokolader og konfekt og meget, meget andet.

Den hvide chokolade fra Callebaut har en utroligt cremet og lækkert mælkesmag, som gør den til en sand fornøjelse at i ethvert bagværk. Uanset om den optræder i større eller mindre grad.


 

Du kan læse mere om chokoladen hos Bagetid.dk.


Se herunder hvordan du bruger chokoladen til glace:

Skriv en kommentar