ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Callebaut chokoladeknapper – Ruby 47,3% – 2,5 kg

SPONSORERET INDHOLD | 28. maj 2019

Danskerne har fået bagefeber, og vi spiser lækre, hjemmelavede kager i lange baner.

Chokolade er noget, som rigtig mange af os har en stor svaghed for. Det varierer, om vi er mest til den helt hvide eller den helt mørke – eller noget derimellem. Ja, det er blot et spørgsmål om personlig præference.

Vi kan dog alle godt blive enige om, at chokolade er superskønt. Chokolade er da også én af vores favoritter i bagningen, men vi har hidtil kun kendt til tre forskellige former for chokolade, nemlig hvid, mælk og mørk.

Nu er der så kommet en lyserød til. Den lyserøde farver fremkommer fra den røde kakaobønne, og chokoladen smager intenst af frugt med let syrlige noter.

Vi skulle faktisk helt frem til 2017, før verden blev introduceret til den naturligt røde chokoladebønne, der blev opdaget i starten af 00’erne. Og det var den store, schweiziske chokoladevirksomhed, Callabaut, der introducerede markedet for “ruby chokolade”.

Den unikke ruby overtrækschokolade fra Callabaut er enhver bage-entusiasts frugtsøde drøm, og du vil aldrig gravitere mod supermarkedernes billige overtrækschokolade efter at have brugt denne! Kakaoprocenten på denne variant er 47,3%. 

Og ikke nok med at farven er utroligt smuk – chokoladen er også let at arbejde med og fremstillet i den bedste belgiske chokolade, der sikrer dig ægte kvalitet hver gang.

Ruby chokolade

Du kan bruge chokoladeknapperne akkurat, som du ville bruge enhver anden overtrækschokolade – eksempelvis til at dekorere kager, småkager og muffins med. 


Køb bl.a. chokoladen her hos Bagetid.dk.

Skriv en kommentar