x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Callebaut chokolade knapper – Mørk 54,5 % – 2,5 kg

SPONSORERET INDHOLD | 6. august 2019

Man kan næsten ikke sige godt bagværk og kage, uden også at sige chokolade. Det nok én af de allermest populære ingredienser, hvad angår diverse kager og konfekt.

Her er det nærliggende at tro, at bagechokolade blot er bagechokolade. Det er bestemt ikke tilfældet.

Det, der kendetegner en rigtig god bagechokolade er, at den skal være egnet til at smelte og blive tempereret. Derfor er det ikke ligegyldigt, om du køber den billige udgave i supermarkedet, eller om du køber vaskeægte “kræs” for kendere.

Generelt, når vi snakker god chokolade, så er det svært ikke også at tænke på Belgien. Belgierne er nemlig verdensberømte for deres gode chokoladehåndværk, og det er noget, de har praktiseret i mange, mange år efterhånden.

Særligt belgiske Callebaut udmærker sig, når det kommer til chokolade, der både er smelteegnet og nemt at temperere. Chokoladeknapper er i øvrigt geniale, fordi du ikke behøver hakke chokoladen først. Knapperne har desuden en perfekt størrelse til at blive blandet direkte ind i dejen og give et lækkert bid til den færdige kage.

 

Hvilken slags chokolade er bedst til bagning?

Alt slags chokolade har sin berettigelse i bagningen, uanset om det er den hvide, lyse, mørke eller lyserøde.

En god mellemting imellem lys og mørk kan være god i mange henseender, eksempelvis til konfekt, hvor chokoladen gerne må have en anelse bitterhed som modspil til sød marcipan eller trøffelfyld.

Callebaut laver blandt andet en chokolade med et kakaoindhold på 54,5%. Denne procentsats kan også sagtens bruges til at lave en skøn glaze, eller til cookies, cupcakes og andre kager. Fordi den er så nem at temperere, er den også perfekt til at lave flotte, fyldte chokolader, der har et perfekt “knæk”, når man bider i dem!

Chokoladeknapperne kommer i en pose på 2,5 kilogram, der sikrer, at du ikke går ned på chokolade lige med det samme.


Chokoladen kan bl.a. købes her hos Bagetid.dk

Skriv en kommentar