x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Callebaut chokolade knapper – Gold 30,4 % – 2,5 kg

SPONSORERET INDHOLD | 29. maj 2019

Der er ikke noget at sige til, at vi er så vilde med chokolade i bagværk. Det er én af de allermest populære ingredienser, når det kommer til eksempelvis kager og konfekt!

Og chokolade er naturligvis ikke bare chokolade. Næ nej. Der er faktisk virkelig stor forskel på, om du bruger den billige slags fra chokolade, eller om du vælger en rigtig god bagechokolade.

Og når vi nu er inde på rigtig god chokolade, så er det meget svært ikke også at at nævne Belgien. Belgierne er verdenskendte for deres chokoladehåndværk, og for dem er det noget, der virkelig bliver værnet om. Det giver derfor god mening at vende blikket mod Belgien, når snakken falder på chokolade – også når det “bare” handler om bagechokolade.

Belgiske Callebaut er specielt berømt for netop bagechokolade. Bagechokolade er noget, de har specialiseret sig i, og det, der gør deres chokolade så velegnet til netop bagning, er, at chokoladen er specielt udviklet til at blive smeltet og tempereret. Derfor er deres chokolade også ganske populær iblandt professionelle bagere, konditorer og kokke over hele verden.

Callebauts chokoladeknapper har en størrelse, der gør dem oplagte til at blive tilføjet direkte til kagedejen. Og så er de hurtige at smelte over vandbadet, fordi du ikke behøver hakke chokoladen først. Og det er da bare med at spare tid, hvor der spares kan.

 

Hvad er bedst: Hvid, lys, mørk, lyserød eller “guld” chokolade?

Alle typer af chokolade er fantastiske på hver deres unikke måde. Det handler om kontekst – og selvfølgelig også smag og behag.

Mælkechokoladen er den chokolade, mange af os foretrækker at bruge i de fleste sammenhænge. Mælkechokolade fornærmer ikke nogen, fordi den både er sød og rund og smager af chokolade. Derfor imødekommer den de flestes smagsløg.

Chokolade

Callebauts Callet Gold chokolade med 30,4 procent kakao er en belgisk chokolade, der er helt unik både i farve og i smag. Den har en smag af karamelchokolade, toffee og lidt salt i en perfekt afbalancering. 

Dens fine smag kan med fordel bruges i fyldte chokolader, babarois, ganache eller lignende. Den er også særdeles velegnet til at toppe cookies eller cupcakes af med.

Disse chokoladeknapper kommer i en pakning på hele 2,5 kg, og den opbevares allerbedst mørkt og lugtfrit.


Køb bl.a. chokoladen hos Bagetid.dk. 

Chokolade

Skriv en kommentar