ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Burgerpresser

SPONSORERET INDHOLD | 20. juni 2019

Dangrill Burgerpresser Dobbelt

Vi elsker alle en god, saftig burger. Med tryk på saftig! Uanset om man er til okse-, svine-, kyllinge- eller plantefars, så er burger noget, der kan imødekomme de flestes præferencer.

Vi har alle en række retter i vores repertoire, som vi skifter imellem, og udover spaghetti med kødsovs og pizza, er også burgeren en typisk go to på hjemmefronten – og det er bestemt ikke en ret, der kun er perfekt, hvis den er bestilt udefra.

Det kan virke ret ligetil at forme en burgerbøf. Det er det på sin vis også – resultatet bliver bare ikke det samme, om du former bøffen på den ene eller den anden måde.

Nøglen til en god, saftig bøf er nemlig, at saften skal holdes inde i bøffen fremfor at løbe ud under stegningen. Det betyder, at bøffen skal presses ret godt sammen, når den formes.

Derudover ønsker du naturligvis også at samtlige af dine burgere er lige saftige og lækre, og det handler ene og alene om, at alle bøffer formes ens, i samme tykkelse og under det samme pres. Varierer bøfferne, vil stegetiden for den enkelte bøf ligeledes variere, og så er det, at du ender ud med bøffer, der svinger fra det overtilberedte til det undertilberedte.

Hvis du skal have perfektformede bøffer, der er lige tykke, så skal du bruge en burgerpresser.

Her er der et par muligheder på markedet, men burgerpresseren fra Dangrill er faktisk en såkaldt dobbelt burgerpresser. Det gør det muligt for dig at presse to bøffer ad gangen, så din arbejdstid halveres.

Det er ret smart, da det er sjældent, at man kun laver én enkelt burger.

Burgerpresseren har desuden riller, hvilket gør stegningen af bøfferne lettere og bedre, og så har den slip-let overflade, hvilket gør, at bøfferne er supernemme at få ud af formen igen.

En helt enkel og billig løsning, der letter burgerarbejdet en hel del!


Burgerpresseren kan bl.a. købes hos KitchenOne her

Skriv en kommentar