ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Brødform med låg

SPONSORERET INDHOLD | 9. juni 2019

Sandwichform med låg (30 x 10 x 10 cm – 3 liter)

Der er mange redskaber, der er helt grundlæggende i et godt køkken. De fleste tager vi som en selvfølge, og der er da også nogle redskaber, vi bruger oftere end andre: Gryder, pander, ovnen, komfuret, og så videre. Disse er nemlig utroligt alsidige.

Dertil er der redskaber, der i langt højere grad er bundet til et helt bestemt formål – det kan eksempelvis være ostehøvlen eller hvidløgspresseren.

I bagekategorien er der ligeledes en række redskaber, der er helt essentielle, hvis man er vild med at bage. Det kan være en muffinform, en rulle kageplast, en hævekurv og diverse brødforme.

Der er flere brød og kager, der er kendetegnet ved at være perfekt firkantede med en fuldkommen glat og ensartet skorpe på alle fire sider. Her kan blandt andet nævnes rugbrød, toastbrød, sandkage og drømmekage.

Og hvis du skal bage noget, der ligner det perfekt formede bagværk, du ellers finder på hylden i supermarkedet, så er det en brødform / sandwichform, du skal have fingrene i. 

Sandwichformen fra Bagetid.dk er lavet af aluminium og den eneste ulempe er, at den ikke har en non-stick belægning på indersiden – så det kræver lige at man smører den ind i lidt fedtstof. Derudover er den designet med et smart skydelåg og måler 30 x 10 x 10 cm.

Denne sandwichform gør det super nemt og overskueligt at prøve kræfter med selv at bage sandwichbrød.

Se brødformen i aktion her: