ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Bogen: “SOUS VIDE i dit eget køkken”

SPONSORERET INDHOLD | 21. december 2017

Gastro juleønsker – 21. december

Vi vil forkæle jer kære læsere med input og inspiration til at gøre jeres hverdag meget sjovere.

Vi har fundet 24 fede ting som enhver GastroNørd kan have/bruge i sit køkken, som man enten kan ønske sig til jul eller forkæle sine nærmeste med.

 

Bogen: “Sous vide i dit eget køkken”

Vi elsker at tilberede mad via sous vide og her kommer man ikke uden om Karsten Tangaards bog med tilhørende opslagsværk: “Sous vide i dit eget køkken”. Bogen kan bruges af begyndere som en god start og den indeholder en masse inspiration til erfarne brugere. 

Den mere avancerede læser kan vælge blandt de mere end 300 tid/temperatur-kombinationer, der alle er gennemprøvet og beskrevet med hensyn til resultatets udseende, smag og tekstur.

(c) SousVide.dk. SOUS VIDE i dit eget køkken

Bogen har desuden et “legende” islæt ved at den ikke dikterer hvordan din mad skal laves. Ved nærmest alle råvarer er der vist 3 forskellige måder at tilberede den på hvilket opfordrer læseren til selv at prøve at finde sin egen vej. Det er på alle måder det vi elsker hos GastroFun.

Bogen er gennemført, både visuelt og indholdsmæssigt. De 210 sider er at høj klasse og står som det klart stærkeste udgivelse omkring sous vide siden Thomas Kellers “Under Pressure”.

Bogen er set hos SousVide.dk

Læs mere om konkurrencen her.

Skriv en kommentar