Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Bogen: “Bacon – Øjeblikke Af Lykke”

Per Asmussen
   

Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.

1. december 2018

1. december – GastroFun.dk julekalender 2018

Vi forkæler jer med masser af inspiration til at gøre jeres dagligdag i køkkenet sjovere og mere spændende.

Derfor har vi fundet 24 fede ting som enhver madnørd vil kunne ønske sig til jul eller forkæle sine nærmeste med.

 

Bogen: “Bacon – Øjeblikke Af Lykke”

En hardback bog på 324 sider, der vejer 1,7 kg og er på størrelse med et A3 ark når den er åbnet – det lyder da som den perfekte julegave.

Fik vi fortalt at bogen kun handler om bacon og har 65 unikke opskrifter med bacon!?

Ømands

Allan Ømand står bogen og er erklæret baconista. Sat på spidsen er han ham du skal have fat i hvis du ønsker bacon fra den øverste hylde her i Danmark.

Bogen handler om at få det perfekte stykke bacon og hvad der sker når man får sådan et stykke.

Der er fokus på hvilke slags bacon der fås i hvilke udskæringer og hvilke smage og konsistens det giver.

Bogen kan købes her.


Læs meget mere om vores julekonkurrencen her.