ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Bladguld

SPONSORERET INDHOLD | 27. maj 2019

Spiseligt Guld (Bladark)

Når vi spiser et måltid, er det ikke kun smagssansen, der afgør smagsoplevelsen. Faktisk er smagsoplevelsen et kæmpe samsurium af flere forskellige indtryk fra samtlige af vores 5 sanser.

At vi (blandt andet) spiser med øjnene, er derfor ikke helt løgn. Allerede inden, vi har smagt på maden, har vores hjerner dannet sig en forventning om, hvordan maden vil smage, og om det er noget, vi overhovedet har lyst til at putte i munden.

Hvis du vil gøre noget virkelig ekstravagant ud af dine serveringer, og samtidig få maden til at se utroligt luksuriøs og indbydende ud, kan du overveje at give retten et glamourøst touch med spiseligt guld.

Spiseligt guld kommer i form af bladark og benyttes typisk til at dekorere dessert.

Spiseligt guld er, som navnet indikerer, 100% spiseligt. Det passerer blot igennem kroppen uden at blive forføjet og optaget. Guld er ét af de dyreste råvarer, der findes, og dét taget i betragtning, er bladguld faktisk forholdsvis billigt. Det ved dine gæster dog ikke nødvendigvis, og derfor må guldbelagt mad siges at udstråle en ordentlig portion overskud!

Spiseligt guld er med til at give dine desserter “lige det ekstra”. Bruger du det for eksempel til at pynte en ellers ret almindelig chokoladekage overtrukket med tempereret chokolade, får kagen pludselig et meget raffineret udtryk. Og det glitrende guld vil stå i smuk kontrast til den mørke chokolade.

Spiseligt guld er perfekt til den kreative konditor, som ønsker at teste sine egne grænser og desserter af. Det kan godt være lidt svært at bruge guldet til at starte med, da man blandt andet skal undgå vand fuldstændigt. Øvelse gør dog mester! Spiseligt guld kan bruges på mange måder, også uden for det søde køkken. Det er helt op til dig og din kreativitet.

Køb det bl.a. her hos Molekymi.dk.