x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Blackstone wagyu tørmodning

BENT SOELE CHRISTENSEN | 25. marts 2019

43 dages modnet Blackstone wagyu.

Så blev fredags bøffen gourmet saltet, 1gram kvalitets salt per 100 gram kød. Jeg bliver imponeret hver gang, og jeg mener hver gang, over hvor godt rådt kød kan dufte ved at blive modnet.?

Jeg begynder også at eksperimentere med de tørrede morkel svampe jeg købte i Tyskland. Den første er lagt i blød i 15 års Highland Park Whisky.

Blackstone wagyu tørmodning

Blackstone wagyu tørmodning

For dælen, der er ikke noget at sige til at jeg nyder weekenderne, det er her jeg får lov at lave mad uden at tænke på kalorier.

Bøfferne fra i går skulle naturligvis konsumeres i dag, jeg ville prøve om jeg ved hjælp af FireBoard kunne bruge den samme grill til både lav og høj varme. Det gik over alt forventning, jeg brugte trækuls briketter så de er lidt mere sløve i det, men ved hjælp af blæseren nåede jeg uden problemer fra 110 grader til 350 på ca 10 minutter.

Kødet blev serveret med bearnaisesauce, og bagte grøntsager med Bornholm blanding fra Puks Delikatesser og hjemmelavede rosti som blev stegt i fedtet fra bøfferne.

Det hele blev serveret med en Big Boys Zinfandel som kan fåes ved AndrupVin, virkelig en lækker fyldig og kraftig vin, lige som jeg elsker den.

Bøf

Bøf

Bøf

Bøf


Følg min Facebook side BS BBQ her.

Skriv en kommentar