Den suveræne Bamix Stavblender

bamix stavblender
Underrubrik
En stavblender er næsten uundværlig i køkkenet
Indholdsfortegnelse

Gastro juleønsker - 15. december

Her i december måned skal du forkæles med input og inspiration til at gøre hverdagen og madlavningen meget sjovere.

Vi har fundet 24 fede ting, som enhver GastroNørd kan bruge i køkkenet. Du kan enten selv ønske dig dem til jul, eller du kan vælge at forkæle dine nærmeste med dem.

 

Bamix stavblender

Stavblenderen er et nærmest uundværligt værktøj i køkkenet: Uanset om du skal blende, hakke eller piske, så er en stavblender genial til alt lige fra supper, puréer og smoothies - ja sågar til flødeskum.

Så du kan nok se, at stavblenderen kan bruges til mange forskellige, mindre opgaver i køkkenet, især hvis du vælger en model, der både er stærk og som kan tage forskellige knive.

Og dét kan stavblenderen fra Bamix. Den skal blot gribes i det skridsikre, ergonomisk udformede håndtag og tages ned fra sit vægophæng. Og herefter vælger du dit ønskede våben til opgaven: Piskeskiven, blenderbladet eller universalkniven.

bamix stavblender tilbehør
Stavblenderen er uden skjold og levere med disse tre knive.

Piskeskiven bruges til at piske flydende ingredienser lette og luftige med. Selv iskold skummetmælk kan piskes til skum på ganske kort tid!

Blenderbladet kan klare de mest almindelige opgaver såsom at blende råvarer helt ned til meget fine konsistenser. Det er derfor perfekt til at lave lækre glatte og cremede supper og saucer med. Derudover kan du lave din egen hjemmelavede mayonnaise på meget kort tid ved blot at tilsætte en æggeblomme og olie i et højt glas og køre blenderen heri.

Den tredje og sidste kniv, universalkniven, kan kværne og hakke, eksempelvis løg - så er det helt slut med at græde over de hakkede løg.

Det er da et multifunktionelt redskab, der vil noget!

Du kan køre stavblenderen med to forskellige hastigheder fra 12.000 til 17.000 omdrejninger, og der kan tilkøbes yderligere tilbehør som eksempelvis en blenderskål og en foodprocessor.

Bamix stavblenderen er i øvrigt tæt på umulig at slide op, så det er altså et redskab, der bliver en virkelig god ven i flere år frem.

Set hos HWL.dk.

Læs mere om konkurrencen her.

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier