x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Artisan De La Truffe produkter med trøffel

PER ASMUSSEN | 24. december 2018

24. december – GastroFun.dk julekalender 2018

Vi forkæler jer med masser af inspiration til at gøre jeres dagligdag i køkkenet sjovere og mere spændende.

Derfor har vi fundet 24 fede ting som enhver madnørd vil kunne ønske sig til jul eller forkæle sine nærmeste med.

 

Artisan De La Truffe produkter med trøffel

Mayonnaise (c)trøffelentusiasten.com

De fleste under sig selv at købe dyre bøffer og køkkengrej til mange tusinde kroner hjemme i privaten. Intet er nærmest for dyrt i folks jagt efter de ultimative madoplevelser derhjemme eller på restauranter.

Alligevel er det som om at nogen former for luksus under folk sig ikke og her er det især trøflen vi tænker på. Trøfler er en fællesbetegnelse for en række knoldformede svampe, som vokser på rødderne af forskellige træarter.

De tre primære sorter er sommertrøffel, hvid trøffel og sort trøffel, hvori den hvide er den meste sjældne (og derfor dyreste).

Trøfler kan spises friske og konserverede. De fleste mennesker har måske prøvet en af delene eller en olivenolie med en syntetisk trøffelsmag lavet af industrien. Vi var derfor også skeptiske da vi for første gang blev præsenteret for ”Artisan De La Truffe” produkter. Firmaet har en vision om at få præsenteret gode trøfler på en mere simpel måde, så de bliver mere tilgængelige og forståelige for forbrugerne.

De har et stort udvalg af trøffelprodukter og man er ikke i tvivl om at det er kvalitetsprodukter de laver inden for tapernader, pesto, mayonnaise, krydderier, olier, pasta, kartoffelchips og sågar cashewnødder med trøffel.

Vi har bl.a. testet deres kartoffelchips, mayonnaise i en sandwich og grøn pesto med trøffel i pizza og pasta. Vi er ikke i tvivl om at de intense smage fra produkter løfter retterne til et højt niveau og det under vi også at du får oplevet selv.

Produkterne kan købes hos Trøffelentusiasten.com.


Læs mere om konkurrencen her 

Skriv en kommentar