x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

6 gode gaveidéer til grillmesteren

PER ASMUSSEN | 22. juni 2019

Find gode gaveidéer til grillmesteren på gaveideer-til-ham.dk – der er gaver til grillen til den helt nye grillamatør, til den erfarne grillmester og til den dedikerede grillentusiast.

Herunder kan du også få nogle idéer – 6 gode gaveidéer til ham, der elsker at grille – eller som måske gerne skulle komme til at elske at grille.

Hvilken grill-type er han?

Nybegynderen, der ikke har anden erfaring med at grille end en lighter og en engangsgrill, har brug for nogle af de mest basale værktøjer til en større grill. Uanset om det er en kul- eller gasgrill, så er der brug for noget at gribe eller vende med.

Til den mere erfarne grillmester, kan en god gave til grillen handle mere om forberedelse af kødet eller noget til ham selv, mens grillentusiasten, der allerede har alt udstyr, kan glædes med det ekstra værktøj, der gør hele processen endnu sjovere.  

 

Den perfekte gave til grill til nybegynderen

Pølsetangen kan en grillmester på ingen måde leve uden. Det praktiske stykke værktøj, der med én hånd kan gribe om både pølser, bøffer og majskolber.

Vælg en pølsetang med den gribe-ende, der passer til den type mad, I foretrækker hjemme hos jer. Den brede gribe-ende til pølser, steaks og store madvarer som majskolber. Den smalle gribe-ende til at vende delikate små ting som rejer eller asparges.

En grillhandske er nødvendig for enhver, der griller eller håndterer en grillstarter. Særligt for nybegynderen er det alfa og omega at have en god grillhandske, når grillen skal i brug.

Med en god grillhandske kan du også flytte rundt på kul eller samle tabte ting op fra kullet, mens det er tændt. Brug altid kun én grillhandske ad gangen, så den anden hånd er fri til tage sig af de mere finmotoriske opgaver.

 

Genial gave til din grillmester

Sprayflaske til olie eller marinade er en praktisk gave til grillmesteren, der har lidt erfaring med at grille og som gerne eksperimenterer med lidt nyt engang i mellem.

En grillspray kan bruges til at holde kød og grøntsager på grillen saftige under en lang stegetid, ligesom marinerede madvarer kan tilsættes yderligere smag under tilberedning med en praktisk marinadespray.

Brug også en grillspray til at spraye lidt vand på grønt, der risikerer for hård varme på grillen.

Læderforklæde – den luksuriøse gave til ham, der har udstyret til grillen, men gerne vil beskytte bare sommerben mod stænk og sprøjt fra varm grillmad.

Et lækkert læderforklæde er både maskulint og praktisk, når der skal grilles, og så kan det blot tørres over med en våd klud, hvis der kommer stænk på under madlavningen.

Vælg et naturfarvet eller lyst læderforklæde til grillen, da de sorte kan blive for varme at have på i sommervarmen.

 

Den ultimative gave til grillentusiasten

En røgbakke til grillen giver muligheden for at tilføje det grillede kød eller grøntsager et tvist af røgsmag.

Lad den dedikerede grillentusiast lege med forskellige smagsnuancer fra diverse typer røgesmuld, eller giv sommerens fisk en omgang røg til frokostbordet.

En røgbakke kan bruges både på kul- og gasgrill og er lige til at smide i opvaskemaskinen efter brug.

Smuld fra røgning kan genbruges til flere madvarer, eller de kan blandes med andre typer træ for hans helt personlige (hemmelige) blanding.

Marinadesprøjten er garanteret ikke noget, som husets grillentusiast har i sin grill-værktøjskasse … endnu.

Den geniale kanyle til marinade sørger for, at den lækre smag fra marinaden kommer helt ind i kødet og giver smag hele vejen igennem.

Madkanyler er større end medicinske kanyler og kan rengøres til brug igen og igen. Overrask grill-nørden, der tror, at han har alt til grillen med nyt legetøj til sommeren grillaftner. Giv en marinadesprøjte i gave til din grillentusiast.

Skriv en kommentar