5 minutter og en stavblender er alt der skal til for at lave en lækker Sauce Bearnaise.

Opskrift på verdens nemmeste bearnaise
5 minutter og en stavblender er alt der skal til for at lave en lækker Sauce Bearnaise.

Antal: personer
Verdens Nemmeste Bearnaise
5 minutter og en stavblender er alt der skal til for at lave en lækker Sauce Bearnaise.
Grej
Ingredienser
- 250 gram Smør 200 gram hvis det er klaret.
- 3 stk. Æggeblommer
- 2 spsk. Bearnaise essens
- Krydderier Salt og peber
Sådan gør du
- Start med at smelte smørret til 60 grader.
- Tag en høj og smal skål/kande (de er typisk med når du køber en stavblender) og hæld essensen og æggeblommerne der i.
- Pisk det med en stavblender og sørg for at den er helt nede i bunden når du starter.
- Når massen er luftig, tilsættes smørret en smule ad gangen under piskning. Sørg for at du ikke får bundfaldet (det hvide) med fra smørret.
- Bliv ved indtil du har den rette konsistens og tilsæt derefter estragon og smag til med salt.
- Hæld det over i en skål og server straks.
Noter
Redaktion: Læs meget mere omkring Sauce Bearnaise og en masse opskrifter her.
https://www.youtube.com/watch?v=7to4_Arecrg