ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Dehydrerede kakaobrud

MUUSMANN FORLAG | 12. februar 2019

Vegansk snack –  disse kakaobrud kan bruges til en kold dessert der har brug for noget sprødt eller som topping på en nicecrem.

Opskriften er simpel, men kræver lidt ventetid på at de tørrer ind og bliver sprøde.

Vi har opskriften fra Neel Engholms bog: “Plantebaseret gourmet” 


Dehydrerede kakaobrud

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 8 timer
Antal: 1 Portioner
Forfatter: Muusmann Forlag

Ingredienser

  • 200 gram Cashewnødder
  • 2 deciliter Vand
  • 20 gram Kakao
  • 2 spsk. Ahornsirup
  • 2 spsk. Loppefrøskaller
  • 1 pinch Salt
  • 5 tsk. Hørfrø Kværnede
  • Kakaonibs Kan udelades

Sådan gør du

  • Blend alt undtagen hørfrø til en jævn masse.
    Kom den over i en skål og lad den trække et par minutter.
    Rør nu de kværnede hørfrø i.
    Spred derefter massen ud i et tyndt lag på en plade og tegn op med en kniv eller spartel, hvor du vil knække.
    Dehydrer ved ca. 50 °C i 6-8 timer – fx natten over.
    Drys evt. med kakaonibs og spiseligt guld.
    Kakaonibs skal drysses på før dehydrering og trykkes let ned i dejen.
    Bruddene er god topping på nicecream eller andre kolde desserter, der har brug for noget sprødt.
    Eller blot som en snack ved siden af kaffen.

Noter

Har du ikke en dehydrator, så vil du kunne bruge ovnen til at tørre dem i.

Om forfatteren


Muusmann Forlag udgiver kvalitetsbøger om bl.a. gastronomi, kost og sundhed, som er en af deres helt store passioner.

Som læser hos GastroFun får du en eksklusiv rabat på bogen "Plantebaseret gourmet" , hvorfra denne opskrift stammer:

Brug rabatkoden: gastrofun - så får du 20 % i rabat ved køb af bogen som du kan finde ved at følge dette link