x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Carbonara med serranoskinke

PER ASMUSSEN | 15. oktober 2018

Pasta carbonara er en genial ret, når det skal gå stærkt!

Den italienske klassiker indeholder kun få ingredienser og er ultranem og hurtig at bikse sammen. Perfekt til travle hverdage, hvor hverken tid eller kræfter rækker til de store kulinariske frembringelser.


Carbonara med serranoskinke

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 19 minutter
Antal: 2 Portioner
Forfatter: Per Asmussen

Ingredienser

  • 250 gram Pasta
  • 2 stk. Æg str. L, økologiske
  • 2 loaf Serranoskinke
  • 0.5 deciliter Fløde
  • 100 gram Parmesan
  • Krydderier salt og peber
  • Olivenolie

Sådan gør du

  • Kog pastaen al dente i letsaltet vand efter pakkens anvisning.
    Skær serranoskinken i tern og steg den i lidt olivenolie på en pande, til skinken er gylden og sprød. 
    Pisk æggene sammen med fløden , lidt salt og cirka to tredjedele af osten.
    Dræn pataen for det meste af kogevandet - lad cirka 1 dl. være tilbage i gryden.
    Tilsæt ægge/flødeblandingen og vend rundt med pastaen, til den danner en cremet sauce.
    Tilsæt skinken samt godt med friskkværnet peber.
    Server retten med resten af parmesanosten drysset over. 
    Carbonara

Om forfatteren


Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.