
Opskrift på ristet rugbrød med laks, flødeostcreme og avocado
Nogle gange må det godt bare være helt simpelt og det er præcis hvad denne skønne frokost er, men ikke desto mindre – vældig velsmagende! Du får her ristet rugbrød med en hurtig hjemmelavet flødeostcreme; cremet, blød og lækker og rørt med masser af krydderurter. Derudover har jeg røget laks, avocado og friske krydderurter på brødet.
Når du rister dit rugbrød, bliver det både lunt og sprødt og smager altså lige af lidt ekstra – det er lækkert! Og klæder laksen vældig godt. Hapseren her kan du have klar på bare 5 minutter og så er der luksus frokost lige ned i mavsen.
De små hapsere kunne også fint bruges som en appetizer eller lille forret ved en festlig lejlighed

Ristet rugbrød med laks, flødeostcreme og avocado
Ingredienser
- 2 skiver Rugbrød
- Salat lidt
- 75 gram Røget laks
- 1 stk. Avocado
- Citronsaft lidt
- Krydderurter frisk timian eller purløg
Flødeostcreme
- 2 spsk. Flødeost naturel
- 1/2 spsk. Mayonnaise
- Salt og Peber lidt
Sådan gør du
- Rist rugbrødet og rør ingredienserne til flødeosten sammen.
- Skær avocadoen i skiver og hæld lidt citronsaft over.
- Smør brødet med flødeostcremen, put salat, laks, avocado og timian ovenpå – server
Noter
