
Opskrift på quinoasalat med peberfrugt, agurk og tomatdressing
Luksus frokost eller lynhurtig aftensmad….? Måltidssalater er altid et hit!
Her får I en fyldig og lækker quinoasalat med tomat, agurk, peberfrugt og rucola – alt sammen vendt i en smagfuld tomat/pestodressing og toppet med cremet feta
Jeg bruger kogt quinoa i salaten og de tager altså lidt tid at koge. Men du kan koge dem i forvejen og have stående i køleskabet – så er der altid til en hurtig salat Og ellers kan de faktisk også købes færdige og klar til brug i små dåser. Det er Bonduelle, der laver de færdig quinoa, så hvis ikk edu gider at koge dem, kan du lige holde øje med de små dåser.
Uanser hvad, får du en virkelig lækker salat med masser af smag og et godt mix mellem sprødt, blødt, friskt, krydret og cremet…
Er du ikke til rucola, skifter du den bar ud med fx spinat eller andet salat…

Quinoasalat med peberfrugt, agurk og tomatdressing
Ingredienser
- 1,5 deciliter Quinoa kogt
- 1 stk. Rød peberfrugt skåret i tern
- 1/2 stk. Agurk skåret i tern
- 125 gram Cherrytomater skåret i kvarte
- 1 håndfuld Rucola eller spinat
- 1 deciliter Feta smuldret
Tomatdressing
- 1 spsk. Tomatpure
- 1 spsk. Pesto rød
- 1 tsk. Paprika
- Salt og Peber
- 1 tsk. Citronsaft
Sådan gør du
- Rør først dressingen sammen og smag den til.
- Vend den sammen med grøntsager og salat. Anret på fad eller tallerkner og top med feta, servér