ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Quinoasalat med peberfrugt, agurk og tomatdressing

HENRIETTE KRISTIANSEN | 8. januar 2023
Her får I en fyldig og lækker quinoasalat med tomat, agurk, peberfrugt og rucola – alt sammen vendt i en smagfuld tomat/pestodressing og toppet med cremet feta
Quinoasalat med peberfrugt, agurk og tomatdressing

Luksus frokost eller lynhurtig aftensmad….? Måltidssalater er altid et hit!

Her får I en fyldig og lækker quinoasalat med tomat, agurk, peberfrugt og rucola – alt sammen vendt i en smagfuld tomat/pestodressing og toppet med cremet feta

Jeg bruger kogt quinoa i salaten og de tager altså lidt tid at koge. Men du kan koge dem i forvejen og have stående i køleskabet – så er der altid til en hurtig salat Og ellers kan de faktisk også købes færdige og klar til brug i små dåser. Det er Bonduelle, der laver de færdig quinoa, så hvis ikk edu gider at koge dem, kan du lige holde øje med de små dåser.

Uanser hvad, får du en virkelig lækker salat med masser af smag og et godt mix mellem sprødt, blødt, friskt, krydret og cremet…

Er du ikke til rucola, skifter du den bar ud med fx spinat eller andet salat…


Quinoasalat med peberfrugt, agurk og tomatdressing

Quinoasalat med peberfrugt, agurk og tomatdressing

Her får I en fyldig og lækker quinoasalat med tomat, agurk, peberfrugt og rucola – alt sammen vendt i en smagfuld tomat/pestodressing og toppet med cremet feta
No ratings yet
Udskriv Pin
Ret: Frokost, Salat, Tilbehør
Køkken: Vegetarisk
Tilb. tid: 10 minutter
Antal: 2 personer
Forfatter: Henriette Kristiansen

Ingredienser

  • 1,5 deciliter Quinoa kogt
  • 1 stk. Rød peberfrugt skåret i tern
  • 1/2 stk. Agurk skåret i tern
  • 125 gram Cherrytomater skåret i kvarte
  • 1 håndfuld Rucola eller spinat
  • 1 deciliter Feta smuldret

Tomatdressing

  • 1 spsk. Tomatpure
  • 1 spsk. Pesto rød
  • 1 tsk. Paprika
  • Salt og peber
  • 1 tsk. Citronsaft

Sådan gør du

  • Rør først dressingen sammen og smag den til.
  • Vend den sammen med grøntsager og salat. Anret på fad eller tallerkner og top med feta, servér

Om forfatteren


Instragram madblogger (henriette_ak)