
Opskrift på detoxsuppe
Det her er nok den bedste detoxsuppe. Den smager fantastisk, og du kan bruge rigtig mange forskellige grøntsager.
Spis den enten som detoxsuppe eller som et “helt almindeligt” måltid ved at tilsætte stegt kylling og sprøde stykker af parmaskinke – så mætter den lidt bedre!

Bedst af alt er næsten, af den er fryseegnet, så du kan lave mad til mange dage ad gangen.
Opskriften (den er også i billedemappen)
Detoxsuppe opskrift

Detoxsuppe
Ingredienser
- 1 Løg stort
- 3 fed Hvidløg finthakket
- 1 spsk. Olie til stegning
- 250 gram Squash
- 265 gram Asparges grønne, friske
- 400 gram Broccoli med stilk
- 8 deciliter Vand kogende
- 2 tsk. Bouillon Okse, økologisk
- Salt og Peber friskkværnet, til smag
- 75 gram Babyspinat frisk
Sådan gør du
- Start med at skære løget ud i mindre stykker.
- Varm olien op på en pande.
- Svits løget i olien med hvidløg i 3 minutter til løgene begynder at tage lidt farve og blive gyldne.
- Skær squash, asparges og broccoli i mindre stykker.
- Kom grøntsagerne med på panden og lad dem stege lidt møre ved middelvarme. Det tager cirka 10 minutter.
- Hæld det hele i en blender med kogende vand, oksebouillon og den friske spinat.
- Blend det hele til en cremet og ensartet suppe. Er din blender for lille til det hele, kan du bare køre det over 2 omgange.
- Hæld suppen over i en gryde, læg låg på og lad det simre lidt i 5 minutters tid.
- Smag suppen til med salt og peber. Spis den som den er eller tilføj toppings efter eget ønske, eksempelvis stegt kylling og parmaskinke.