Sne af trøffelolie lavet med Zorbit

Opskrift på spidskål med trøffelolie-sne, confiterede kartofler og salttørret æggeblomme
Spidskål med trøffelolie-sne, confiterede kartofler og salttørret æggeblomme lavet ved hjælp af gastrokemien zorbit.

Antal: Portioner
Spidskål med trøffelolie-sne, confiterede kartofler og salttørret æggeblomme
Sne af trøffelolie lavet med Zorbit
Ingredienser
- 10 gram Olie Ekstra jomfru olivenolie
- 5 gram Olie Trøffelolie
- 15 gram Special Ingredients Zorbit
- 0.5 stk. Spidskål
- 1 stk. Æggeblommer Salttørret
- 4 stk. Kartoffel Gerne store bagekartofler
- 3 deciliter Andefedt
Sådan gør du
Trøffelolie-sne
- Hæld olivenolie og trøffelolie i en skål
- Tilsæt en lille smule Zorbit ad gangen, mens du rører
- Fortsæt indtil olien tykner og bliver til sne
Confiterede kartofler
- Udskær kartoflerne til små runde kugler med en Melon Baller. "Kog" dem i andefedtet i 20-25 minutter til de er møre.
Grillet spidskål
- Skær kålet i 2 dele og mariner dem i salt og olivenolie. Grill dem på ret høj varme i ca. 5 minutter på hver side. Server retten med røget yoghurt og riv lidt salttørret æggeblomme henover.