x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Spidskål med trøffelolie-sne, confiterede kartofler og salttørret æggeblomme

REDAKTION | 15. december 2017
Sne af trøffelolie lavet med Zorbit

Spidskål med trøffelolie-sne, confiterede kartofler og salttørret æggeblomme lavet ved hjælp af gastrokemien zorbit.


Spidskål med trøffelolie-sne, confiterede kartofler og salttørret æggeblomme

Sne af trøffelolie lavet med Zorbit
No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 30 minutter
Antal: 2 Portioner
Forfatter: Redaktion

Ingredienser

  • 10 gram Olie Ekstra jomfru olivenolie
  • 5 gram Olie Trøffelolie
  • 15 gram Special Ingredients Zorbit
  • 0.5 stk. Spidskål
  • 1 stk. Æggeblommer Salttørret
  • 4 stk. Kartoffel Gerne store bagekartofler
  • 3 deciliter Andefedt

Sådan gør du

Trøffelolie-sne

    1. Hæld olivenolie og trøffelolie i en skål
    2. Tilsæt en lille smule Zorbit ad gangen, mens du rører
    3. Fortsæt indtil olien tykner og bliver til sne


Confiterede kartofler

  • Udskær kartoflerne til små runde kugler med en Melon Baller. "Kog" dem i andefedtet i 20-25 minutter til de er møre.
     

Grillet spidskål

  • Skær kålet i 2 dele og mariner dem i salt og olivenolie. Grill dem på ret høj varme i ca. 5 minutter på hver side.
     
    Server retten med røget yoghurt og riv lidt salttørret æggeblomme henover.

Noter

Om forfatteren


Vores artikler er altid skrevet ud fra vores holdninger og de emner, vi interesserer os for. Skriv til os på redaktion@gastrofun.dk hvis du har feedback.

Modern Recepies.