Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Spidskål med trøffelolie-sne, confiterede kartofler og salttørret æggeblomme

gastrofunlogoRedaktion
   
15. december 2017
Sne af trøffelolie lavet med Zorbit

Opskrift på spidskål med trøffelolie-sne, confiterede kartofler og salttørret æggeblomme

Spidskål med trøffelolie-sne, confiterede kartofler og salttørret æggeblomme lavet ved hjælp af gastrokemien zorbit.


Antal: 2 Portioner

Spidskål med trøffelolie-sne, confiterede kartofler og salttørret æggeblomme

Sne af trøffelolie lavet med Zorbit
Forfatter: Redaktion
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 30 minutter

Ingredienser

  • 10 gram Olie Ekstra jomfru olivenolie
  • 5 gram Olie Trøffelolie
  • 15 gram Special Ingredients Zorbit
  • 0.5 stk. Spidskål
  • 1 stk. Æggeblommer Salttørret
  • 4 stk. Kartoffel Gerne store bagekartofler
  • 3 deciliter Andefedt

Sådan gør du

Trøffelolie-sne

    1. Hæld olivenolie og trøffelolie i en skål
    2. Tilsæt en lille smule Zorbit ad gangen, mens du rører
    3. Fortsæt indtil olien tykner og bliver til sne


Confiterede kartofler

  • Udskær kartoflerne til små runde kugler med en Melon Baller. "Kog" dem i andefedtet i 20-25 minutter til de er møre.
     

Grillet spidskål

  • Skær kålet i 2 dele og mariner dem i salt og olivenolie. Grill dem på ret høj varme i ca. 5 minutter på hver side.
     
    Server retten med røget yoghurt og riv lidt salttørret æggeblomme henover.

Noter