Sne af trøffelolie lavet med Zorbit

Spidskål med trøffelolie-sne, confiterede kartofler og salttørret æggeblomme lavet ved hjælp af gastrokemien zorbit.

Spidskål med trøffelolie-sne, confiterede kartofler og salttørret æggeblomme
Sne af trøffelolie lavet med Zorbit
Udskriv
Pin
Antal: 2 Portioner
Ingredienser
- 10 gram Olie Ekstra jomfru olivenolie
- 5 gram Olie Trøffelolie
- 15 gram Special Ingredients Zorbit
- 0.5 stk. Spidskål
- 1 stk. Æggeblommer Salttørret
- 4 stk. Kartoffel Gerne store bagekartofler
- 3 deciliter Andefedt
Sådan gør du
Trøffelolie-sne
- Hæld olivenolie og trøffelolie i en skål
- Tilsæt en lille smule Zorbit ad gangen, mens du rører
- Fortsæt indtil olien tykner og bliver til sne
Confiterede kartofler
- Udskær kartoflerne til små runde kugler med en Melon Baller. "Kog" dem i andefedtet i 20-25 minutter til de er møre.
Grillet spidskål
- Skær kålet i 2 dele og mariner dem i salt og olivenolie. Grill dem på ret høj varme i ca. 5 minutter på hver side. Server retten med røget yoghurt og riv lidt salttørret æggeblomme henover.
Noter
Om forfatteren
Vores artikler er altid skrevet ud fra vores holdninger og de emner, vi interesserer os for. Skriv til os på redaktion@gastrofun.dk hvis du har feedback.