x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Hjemmelavet løgpulver

PER ASMUSSEN | 1. april 2020

Løgpulver er virkelig lækkert lige til at drysse på bøffen inden stegningen. Det kan sådan set bruges i alle sammenhænge, hvor man normalt ville bruge løg.

Hjemmelavet løgpulver

Denne opskrift kræver, at du har en dehydrator. Det er en genial måde at nedbringe sit madspild på, og dette var mit første forsøg med at dehydrere løg – jeg er meget tilfreds!

Hjemmelavet løgpulver

 

Hjemmelavet løgpulver opskrift


Hjemmelavet løgpulver

3 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Forfatter: Per Asmussen

Ingredienser

  • 1 stk. Løg

Sådan gør du

    1. Skræl løget. Jeg brugte et stort almindeligt løg.
    2. Skær løget ud i meget tynde stykker på et mandolinjern.
    3. Læg løgskiverne på tørrepladen og sæt pladen i din dehydrator.
    4. Lad dem tørre ved 52,5 grader i 18 timer.
    5. Når de er tørret færdigt, lader du dem lige dampe af, så de får stuetemperatur.
    6. Nu skal de tørrede løg blendes. Hvis du har en kaffekværn, er den helt ideel til formålet, men ellers kan du også bruge en minihakker eller blender (hvis du for eksempel laver en stor portion løgpulver).

Om forfatteren


Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.