
Opskrift på kyllingbryst sous vide, direkte fra frost!
Sous Vide, alle snakker om det. Men bliver maden nu så god, som alle går og siger? Hvis du har anskaffet dig en Sous Vide og vil prøve, hvor godt et stykke kød faktisk KAN blive.. Så prøv et simpelt og billigt stykke kyllingebryst.
Kyllingebryst kan ofte blive lidt tørt og have en tendens til at være ujævnt tilberedt. I forhold til netop disse kriterier er Sous Vide bare perfekt.
Prøv fremgangsmåden i videoen herover og beskrivelsen herunder. Du kan med fordel gå op til 62-65 grader første gang, hvis du ikke er klar til at teste de lavere temperaturer på kylling.
Velbekomme!

Kyllingbryst Sous Vide, direkte fra frost!
Ingredienser
- 1800 gram Kyllingebryst Her en hel, frossen pose (1800g)
- 10 gram Salt Krydres efter smag
Sådan gør du
- Frosne kyllingebryster vakuumpakkes og puttes i Sous Vide ved 60 grader (62-65C er der mange der bruger, hvis kødet skal minde om de kyllingebryster, de kender).
- Når kyllingerne er klar (efter ca. 1,5 timer, 2 hvis de er frosne), er det blot at tage dem ud, tørre dem af og give dem en lækker stegeskorpe på panden eller grillen.
- Jeg krydrer kun disse med salt, men det er kun fantasien, der sætter grænser. Jeg er selv fan af, at kød blot smager af det, det er, og så først ved servering krydre det med forskellige smage.