
Opskrift på koral tuille
Mit bud på dejlige koraller, der både kan bruges i desserter eller forretter.
Desserter kan tit blive lidt for bløde i de forskellige konsistenser og her er et sprødt (og smukt) koral en perfekt følgesvend.
Det gode er at det tager under 20 minutter fra man er startet til man er færdig. Ulempen er dog at de skal spises ret hurtigt, da de ikke forbliver sprøde i timevis.
Se et kort udsnit af os lave en koral her (fuld adgang til hele videoen i PREMIUM):

Koral tuille
Ingredienser
- 65 gram Olie neutral
- 55 gram Vand
- 10 gram Mel
- 1 knivspids Salt
- Frugt farve eller blæksprutteblæk hvis man ønsker dem farvet
Sådan gør du
- Bland alle ingredienserne i et højt glas - det der følger med til din stavblender. Hvis du ikke har en stavblender, så kan du bruge en almindelig blender, men så vil jeg lave portionen større end min opskrift.
- Varm en pande op på middelhøj varme og hæld cirka 1/2 dl af dejen på panden.
- Lad dem stå og tilberede og rør ikke massen.
- Dejen bobler op og væsken fordamper og giver disse flotte koralhuller.
- Når næsten alt væsken er fordampet tages korallen forsigtigt af med en paletkniv og placeres på fedtsugende papir (køkkenrulle eller rent viskestykke).
- Dup den forsigtig på toppen og server straks.