Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Koral tuille

Thomas NielsenThomas Tranegaard Nielsen
   

Thomas er skolelærer, bl.a. i madkundskab og engelsk, han er en flittig amatørbager og overall madnørd, og så udvikler han stort set alle sine opskrifter selv - de fleste findes her på siden. Thomas er vært i GastroFuns TV-køkken, samt medejer og del af redaktionen her på siden. Du kan også se ham i MasterChef 2021.

21. september 2020
Mit bud på dejlige koraller, der både kan bruges i desserter eller forretter. Desserter kan tit blive lidt for bløde i de forskellige konsistenser og her er et sprødt (og smukt) koral en perfekt følgesvend.

Opskrift på koral tuille

Mit bud på dejlige koraller, der både kan bruges i desserter eller forretter.

Desserter kan tit blive lidt for bløde i de forskellige konsistenser og her er et sprødt (og smukt) koral en perfekt følgesvend.

Det gode er at det tager under 20 minutter fra man er startet til man er færdig. Ulempen er dog at de skal spises ret hurtigt, da de ikke forbliver sprøde i timevis.

Koral tuille


Se et kort udsnit af os lave en koral her (fuld adgang til hele videoen i PREMIUM):


Antal: 8 stk.

Koral tuille

Mit bud på dejlige koraller, der både kan bruges i desserter eller forretter. Desserter kan tit blive lidt for bløde i de forskellige konsistenser og her er et sprødt (og smukt) koral en perfekt følgesvend.
Forfatter: Thomas Tranegaard Nielsen
Ret: Tilbehør
Køkken: Fransk
Forb. tid: 2 minutter
Tilb. tid: 18 minutter

Ingredienser

  • 65 gram Olie neutral
  • 55 gram Vand
  • 10 gram Mel
  • 1 knivspids Salt
  • Frugt farve eller blæksprutteblæk hvis man ønsker dem farvet

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienserne i et højt glas - det der følger med til din stavblender. Hvis du ikke har en stavblender, så kan du bruge en almindelig blender, men så vil jeg lave portionen større end min opskrift.
  • Varm en pande op på middelhøj varme og hæld cirka 1/2 dl af dejen på panden.
  • Lad dem stå og tilberede og rør ikke massen.
  • Dejen bobler op og væsken fordamper og giver disse flotte koralhuller.
  • Når næsten alt væsken er fordampet tages korallen forsigtigt af med en paletkniv og placeres på fedtsugende papir (køkkenrulle eller rent viskestykke).
  • Dup den forsigtig på toppen og server straks.