Opskrift på salat med æg
Her har jeg en opskrift på en lækker og nem frokostsalat med hvidkål, æg og valnødder. Den lidt syrlige og friske smag i dressingen passer super godt sammen med de sprøde valnødder og de creme æg.

Antal: Portioner
Salat med æg
Ingredienser
- 2 stk. Æg Hårdkogte
- 1 deciliter Valnødder
- 200 gram Hvidkål Fint strimlet. Kan erstattes af spidskål
- 1 deciliter Creme Fraiche
- 1 spsk. Mayonnaise
- 1 tsk. Sennep
- Krydderier Karry, salt og peber
Sådan gør du
Hårdkogt æg
- Kom de to æg ned i koldt vand så de næsten er dækket af det. Lad vandet koge op og så snart vandet koger skal der skrues ned og tiden startes. Lad det koge i 8 minutter (lidt mere eller mindre hvis ægget er støre end et "standard-æg". Efter de 8 minutter hældes vandet fra og erstattes af koldt vand. Lad det trække i cirka 5 minutter og pil skallen af æggene. Del æggene i to på langs.
Salat
- Bland dressingen sammen i en stor skål og smag den til med karry, salt og peber. Hak dit hvidkål i strimler og bland dem med dressingen.
Servering
- Kom dit hvidkål blandet med dressingen i bunden af en dyb tallerken og kom dine valnødder og æg på toppen. Server straks.