Tænd ovnen på 225 grader varmluft.
Placer et stykke husholdningsfilm på køkkenbordet. Lad det gerne overlappe hinanden, hvis du mangler lidt på størrelsen. Der skal være rigeligt plads udenom mørbraden.
Placer skinken på en række som et tyndt lag, de skal overlappe hinanden.
Fordel svampene i et tyndt lag herpå.
Tag kødet ud af køleskabet og ud af vakuumposen. Tør det af med et rent viskestykke/køkkenrulle og pensl det med et tykt lag sennep hele vejen rundt.
Placer kødet ovenpå svampemassen. Fold parmaskinken og svampene sammen om kødet og stram "pølsen" mest muligt. Brug evt. et ekstra lag husholdningsfilm udenpå for at få den stammet/rullet endnu mere.
Stil pakken i køleskabet i omkring 10-20 minutter.
Rul butterdejen ud på køkkenbordet på bagepapir. Brug en kagerulle til at rulle den lidt tyndere, så den ikke hæver for meget op.
Tag pakken med kød, svampe og skinke ud af køle skabet, og placer den på butterdejspladen. Pensl alt det frie butterdej med æggeblomme og fold dejen rundt om kødet. Sørg for at rulle butterdejen stramt om kødet.
Placer kødet på en bagepapirsbeklædt bageplade.
Hvis du laver en ekstra rulle til et mønster, så skal du rulle den ud og skære mønstret nu. Kom det ovenpå din Wellington og skær det overskydende fra.
Hvis du ikke har et ekstra lag, så rids toppen af butterdejen, og pensl den med æggeblomme.
Bag din Wellington i ovnen indtil den er gylden brun. Det tager cirka 20-25 minutter.
Tag den ud af ovnen og lad den hvile på en rist i et par minutter.
Skær herefter skiver med en brødkniv og server straks.