Varm en sautepande op med smør og olie ved middel varme.
Snit skalotteløg fint, og steg dem klare på panden, uden at de tager farve.
Tilsæt persille, timian og hvidvin. Lad den koge lidt ind, inden fløden tilsættes
Riv citronskal ned i saucen og bring det hele i kog.
Læg de to stykker torsk på hver deres stykke bagepapir. Kom dem ned i saucen Skru ned for varmen, så saucen ikke koger, men blot simrer.
Damp torsken i cirka 10 minutter, men tjek løbende fisken så den ikke bliver overtilberedt. Brug evt. en kødnål, til at tjekke om fisken er klar (stik nålen ind i siden på fisken og træk nålen ud og læg nålen på læben. Har nålen lidt varme er fisken klar).
Tag fisken af og lad den dryppe af på et viskestykke.
Lad saucen koge lidt mere ind og smag til med salt, peber og evt. mere citronskal.