Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Matcha grøn te- guide til den den traditionelle tilberedning

gastrofunlogoRedaktion
   
24. maj 2018

Opskrift på matcha grøn te- guide til den den traditionelle tilberedning

Det er kendt, at matcha te er en god grøn te. Traditionel matcha blev brugt af japanske munke i mere end et årtusind på grund af dens mange sundhedsmæssige fordele. De brugte det til deres ceremonier og meditation sessioner, da det var kendt for dets evne til at forbedre deres evne til at holde fokus og koncentrere sig. Fremstillingsprocessen er enkel, men også ret speciel for at have den rigtige smag og at holde alle de gode stoffer.

Her er hvordan vi kan lide at forberede vores Matcha te på en traditionel måde, trin for trin. 


Matcha grøn te- guide til den den traditionelle tilberedning

Forfatter: Redaktion

Ingredienser

  • 1 gram Matcha pulver Enten Premium eller Traditional
  • 2 deciliter Vand

Sådan gør du

  • Brug en høj skål til processen.
    Kom 1 gram matcha pulver i skålen.
    Matcha
    Hæld 1/2 dl vand i skålen. Ideelt set skal vandet være 80 grader celsius. 
    Matcha
    Brug en skummer/piskeris og i zig-zag (w-form) indtil konsistensen bliver skummende. 
    Matcha
    Hæld resten af vandet (1,5 dl) ned i skålen.
    Matcha
    Server din te med lidt sødt eller tilsæt lidt honning til den.
    Matcha
    Se evt. hvordan det hele gøres i nedenstående video:

Noter

Sådan laver man matcha guiden kommer fra Matchateria.dk.