Opskrift på matcha grøn te- guide til den den traditionelle tilberedning
Det er kendt, at matcha te er en god grøn te. Traditionel matcha blev brugt af japanske munke i mere end et årtusind på grund af dens mange sundhedsmæssige fordele. De brugte det til deres ceremonier og meditation sessioner, da det var kendt for dets evne til at forbedre deres evne til at holde fokus og koncentrere sig. Fremstillingsprocessen er enkel, men også ret speciel for at have den rigtige smag og at holde alle de gode stoffer.
Her er hvordan vi kan lide at forberede vores Matcha te på en traditionel måde, trin for trin.

Matcha grøn te- guide til den den traditionelle tilberedning
Ingredienser
- 1 gram Matcha pulver Enten Premium eller Traditional
- 2 deciliter Vand
Sådan gør du
- Brug en høj skål til processen. Kom 1 gram matcha pulver i skålen.
Hæld 1/2 dl vand i skålen. Ideelt set skal vandet være 80 grader celsius.
Brug en skummer/piskeris og i zig-zag (w-form) indtil konsistensen bliver skummende.
Hæld resten af vandet (1,5 dl) ned i skålen.
Server din te med lidt sødt eller tilsæt lidt honning til den.
Se evt. hvordan det hele gøres i nedenstående video: