Denne opskrift giver dig en flot grøn olie fyldt med estragonsmag.

Opskrift på estragon olie…. sådan gør du
Denne opskrift giver dig en flot grøn olie fyldt med estragonsmag.

Antal: dl
Estragon Olie.... Sådan gør du
Denne opskrift giver dig en flot grøn olie fyldt med estragonsmag.
Ingredienser
- 1 bundt Estragon Frisk
- 1 deciliter Olie Smagsneutral
Sådan gør du
- Jeg brugte vindrueskerneolie, men andre smagsneutrale olier så som raps- eller solsikkeolie.
- Start med at hakke din friske estragon groft og læg dem i en høj, smal skål eller kande.
- Lun olien nænsomt op i en gryde indtil den er på cirka 60 grader.
- Hæld den lune olie over estragonen og stavblend det i 2-3 minutter.
- Filtrer olien igennem et kaffefilter eller et fugtigt klæde og når den er løbet igennem, så er olien klar.
- Olien kan bruges oven på en bisque eller til en hjemmerørt mayonnaise.
Noter
Du kan udskifte estragon med en hvilken som helst krydderurt - alt efter smag.
https://www.youtube.com/watch?v=pP6FqFCK80o